reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
My na razie nie zaopatrujemy sie w nic, mamy wszystko po malym. Maz juz jakis czas temu przyniosl z piwnicy wszystkie ciuszki i bede w swoim czasie przebierac,co sie jeszcze przyda a co juz nie.

Ostatnia edycja:
Dziś postanowiłam przeglądnąć allegro i napaśc wszystkie moje młode koleżanki i ciotki, których pociechy nie przekroczyły 3 roku życia, czyli całe 5 os. To moje postanowienie noworoczne. Wózek, łożeczko i fotel dla mamusi (czyli dla mnie) zamówiłam już dziś. Żeby nie było, że nic nie kupiłam w starym roku, tylko wszystko w nowym. Już wiemy, że naszą pierwszą pociechą będzie córeczka. Kupiłam już kaftanik i spodenki, z Misiem Tulisiem. Ciuszki dostanę od wyżej wymienionej gromadki szczęśliwych matek (tylko nie wiem, czy to ze szczęścia, że nieużywane ciuszki przestaną im zalegać, czy dlatego, że poprostu są szczęsliwe:-)). I nie mogę się doczekać, kiedy już skończe urządzać wszystko na przybycie Izy.

Przepiękne te ciuszki. Ja nic nie kupuję bo wszystko dostanę od siostry po jej Karolku który ma 5 miesiecy. Chociaż myślę, że się jednak nie powstrzymam i kupię kilka rzeczy bo nie chce mieć wszystkiego po kimś. W końcu maleństwo zasługuję na coś tylko i wyłacznie swojego i nowego, a sklepy kuszą...

kokoszka- przecudne te ubranka i sukienusia ja mam tyle ciuszkow dla dziewczynki ze czasem mysle och zeby byla dziewczynka bo przeciez po jednym dziecku to wszystko jak nowe :-), ale dla chlopca tez sa cudenka:-), a sukienusia boska
kasica,paula-jakie slodkosci te buciczki fajny mikolaj pomyslal o maluszkach tez:-)

a ja pozwolilam sie poniesc fali wyprzedazowej:-D

kupilam SOBIE spodnie superanckie z 5f przecenione z 20f i trzy fajne bluzki kazda po 3f w H&M normalnie poszaleli z tymi cenami az nie moglam sie oprzec, nie znam pluci malenstwa wiec nic nie kupowalam dla noworodka ale za to kupilam starszej coreczce w mothercare super spodniei szlafrok po prostu boskie:-D, a dla malenstwa kolderke wem ze za wczesnie ale jak przecena byla z 40f na 7f to nie moglam przejsc obojetnie:-D, teraz tylko do ikei :-)

takze po zakupach bylam bardzo pozytywnie nastawiona i udany byl bardzo sywester:-)

reklama
Anetka, super ciuszki.
Ja takze dorzucam to co mala dostala pod choinke.

Załączniki

• 301220081285.jpg
    301220081285.jpg
    533,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 301220081290.jpg
    301220081290.jpg
    608,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 301220081291.jpg
    301220081291.jpg
    553,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 301220081292.jpg
    301220081292.jpg