reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
nasza zakupki ...troche sie juz tego nazbieralo zaraz po usg ..lecielismy kupic tylko jedna sukienke :)
pozdrawiam

Załączniki

• DSC_0866.jpg
    DSC_0866.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0867.jpg
    DSC_0867.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0868.jpg
    DSC_0868.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0869.jpg
    DSC_0869.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0870.jpg
    DSC_0870.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0871.jpg
    DSC_0871.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0874.jpg
    DSC_0874.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0873.jpg
    DSC_0873.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 52
super ciuszki... sukienusia swietna... a ten zestaw z Hello Kitty to chyba identyczny jak ja kupilam... cudowne...

MOj m podobnie ale jeden skelp zniosl bo chcial mi zrobic przyjemnosc w kolejnych juz umieral.......i marudzil...tak to jest z facetami...chociaz wozki i foteliki to moze wybierac godzinami.......wtedy juz ja sie nudze;-)

Ja jak na razie mam bardzo malo zakupow. Doslownie kilka ciuszkow, z takich powazniejszych zakupow, to mamy wozek, poza tym mam odciagacz do pokarmu, no i dla siebie szlafrok i kapcie(dostalam w prezencie). Z jednej strony strasznie chce juz kupowac, a z drugiej strony teraz sie okazuje, ze chyba nie moge za bardzo szalec, bo mamy zamiar wrocic do Polski, wiec nie moge przesadzac z duzymi zakupami. Nawet chyba lozeczka nie bedziemy tu kupowac, pierwsze dwa miesiace dzidzia wytrzyma w gondolce.

reklama
hej dziewczyny ja po ostatnim wypadku na schodach jak porwalam spodnie... dzis zamowilam sobie 2 pary spodni i bluzke z Next... przez internet bo dalej mam zakaz wychodzenia... beda we wtorek to wstawie fotki... narescie juz nie moge sie doczekac bo nie mam w czym chodzic...

Do góry