M
Marzena80
Gość
Ula_28 to body z kurczami jest cudne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o boze cudowna pusc linka proszępatusia- łał ale bomba superowe, ja juz sie nie moge doczekac moich zakupow poniedzialkowych, mam nadzieje ze sie udadza. No i ze nie wyladauje w szpiatlu ehhh ale wszytsko sie okaze jutro po wizycie u gina, zreszta juz bede troche wiedziec po wynikach jak je odbiore.
A ja dzis w sklepie ogladalam posciel do lozeczka , jest boska... zobaczymy po ile beda w gdansku, ale jak cos to chyba ja kupie, wyglada jeszcze sliczniej na zywo!
Aneteczka jest tak ale jak sie poszuka to sie dostanie super- ja po syneczku wiekszosc slicznych ubranek pozwoziłam z uk z Nexta, ale w polsce idzie cos dopaść super marki coccodrillo, h&mPatusia 44 śliczne te twoje zdobycze. Tak mi sie podobaja ubranka dla dziewczynek, nie wiem czy zauważyłyście ale mi sie wydaje że trudniej jest dostać coś ślicznego dla chlopczyka:-(