reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Paula super kolyska....ale jednak nie na dlugo, mi tez sie takie podobaja ale wole lozeczko starcza na dluzej...my zakupilismy jeszcze takie co pozniej staje sie lozkiem i dziecko moze spac do 8 roku zycia:tak:ale kolyska sliczna.

Jednak na popoludniowe drzemki dla dziecka sa najlepsze lezaczki - kolyski...moja kolezanka ma teraz 1 miesiacznego synka i za bardzo nie lubi spac w kolysce, od znajomych dostali lezaczek - hustawka (np. takie jak fisher price czy chicco) i spi caly dzien tam i odpoczywa...ja juz wiedzialam od dawna ze to jest niezbedny zakup:-D

Nina27 ja ciuszki zaczne prac na poczatku kwietnia jakos, i wrzuce je do pralki i upiore specjalnym proszkiem dla maluszkow:rofl2: recznie upiore tylko rzeczy ktore moga farbowac ale jak sie znam wloze je na reczne pranie do pralki:-Dkochana pozniej nie bedziesz miala sily prac je recznie...a poza tym one sie nadaja do pralki.

reklama
Paula 7 cudowna ta kołyska
Wklejam moje pierwsze zakupowe szaleństwo. Dużo rzeczy dostane od siostry (mam już 3 reklamówki) więc kupiłam tylko to co mnie zwaliło z nóg i nie mogłam przejść obojętnie:-)
Polarek na wieczorne spacerki rozmiar 74 (będzie na dłużej), 2x body kopertowe (żeby było łatwiej) i cudowne 2 pary skarpetek

Załączniki

• PICT0385 [640x480].jpg
    PICT0385 [640x480].jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 52
  • PICT0386 [640x480].jpg
    PICT0386 [640x480].jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 53
  • PICT0387 [640x480].jpg
    PICT0387 [640x480].jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 51
  • PICT0388 [640x480].jpg
    PICT0388 [640x480].jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 52
patusia- haha , jak pisalam wczesniej to moj maz strasznie sie na nie napalil :p
zobaczymy jak pojedziemy moze cos znajdziemy w sklepie a jak nie to odkupimy!

Hej mam pytanie kupilam materacyk gryczano-kokosowy z jednej strony wyczuwalne kulki z drugiej twardy i w zasadzie nie wiem po ktorej stronie kladzie sie dziecko?

AgA- gratuluje studniówki, z tym pytaniem to mnie zaskoczyłaś. Nawet nie wiedziałam, że te materace mają różne powierzchnie. Ja bym pewnie kladła na tej gładkiej:-)
Tsarina :-) ja, to nie ta AgA, moja studniowka odbyla sie 12 lat temu....:-D zbieznośc nickow
Pozdrawiam

reklama
AgA z tą studniówką to chodziło o 100 dni do porodu. A co do tych materacy to Pan w sklepie nam mówił, że wpierw kładzie się noworodka na jednej stronie, a potem jak już dziecko samo stoi w łózeczku to obraca się na tą drugą. Tylko nie chcę Cię wprowadzić w błąd i nie pamiętam jak to było, która strona na który okres. Pewnie ta z kulkami pierwsza, a potem ta twardsza, bo na niej chyba lepiej się stoi, ale na prawde nie pamiętam. Zapytaj w sklepie to Ci najlepiej odpowiedzą.

Do góry