reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Wiem że firma H&M ma większą rozmiarówke

Na pewno dziecko szybciej wyrasta z ciuszków co mają stópki
jak np. połśpiochy, pajace, czy śpioszki

W spodenkach i bluzach zawsze dłużej chodzi - i takich ciuszków mam najwięcej :-)
Body to kupuje w zasadzie firmy tylko MOTHERCARE - bo córcia w tych z rozm. 0-3m-cy chodziła nawet do pół roku
I byłam z nich bardzo zadowolona
Nic się z nimi nie działo, nie rozciągały się, ani nie traciły koloru mimo częstych prań :)
I rosły razem z nią :)

reklama
iwona- ta bluza jest slodziutka, mam nadzieję, ze upoluj cos tak slicznego dla mojej niuni jutro na zakupach :). A co do sklepu Mothercare to jest w klifie, i tam napewno bedziemy jechać. fajnie , ze piszesz o tych bodach, teraz juz sie nastawilam na zakupy w tym sklepie :p

iwona- no zobacze kochana jutro jak juz bede szalec po sklepach, a jak nie to pozostaje mi allegro!

no co prawda to prawda :tak: ja gdy wchodzę do Mothercareto też oczka mi lecą na tą drugą stronę ;-) :-D :-D Dla dziewczynek są tam booooskie ciuszki :rofl2:

AgA z tą studniówką to chodziło o 100 dni do porodu.

:-)blondynka ze mnie!!!
zapomnialam sie spytac w sklepie ale faktycznie 2 strony sa dobre.
Duzo slyszalam o tych materacach ale nie byly to zle opinie, niestety roztocza sa wszedzie i nie uniknie moje dziecko kontakty z nimi nawet lezac w moim lozku.

Sliczne macie te ubranka :tak: ja na razie spasowalam bo Zosia ma aktualnie wiecej rzeczy ode mnie.:-)
Nawet zapowiedzialam ze z prezentowymi ciuszkami STOP, teraz niech wszyskie Ciocie kupuja pieluchy lub zabawki - oczywiscie w swoim czasie

dziewczyny byłam dzis w sklepei atlantic i mistique, wiecie jakie mieli promocje, jesli macie okazje to przejdzicie sie do tych sklepow, kupilam sobie koszule bawalniana, ma duzy dekold, ze nawet do karmienia bedzie sie nadawac za 17,90 a wczesniej kosztowala 79, w sklepie mistique kupiłam stanik za 24 zł a wczesniej kosztował 90, wiec jesli cos wam jest potrzebne z bielizny to naprawde warto!

reklama
przywiozłam dziś cały worek ubranek od koleżanki...coś dla siebie wybrałam :)

na pierwszym zdjęciu mata edukacyjna ...super sprawa :D

Załączniki

• ciuszki 2 017.jpg
    ciuszki 2 017.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 55
  • ciuszki 2 001.jpg
    ciuszki 2 001.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 54
  • ciuszki 2 002.jpg
    ciuszki 2 002.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuszki 2 003.jpg