reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

akunia bardzo ładne :tak: widze że ciuszki typowe na chłodniejszy spacerek kupujesz :tak:
baaaardzo mi się podoba ten komplet z pierwszego posta - ogrodniczki i kurtka :-)

reklama
paula , akunia świetne zdobycze :)
ja dam swoje jutro bo robiłam zdjęcia telefonem ale wyszły tragicznie, muszę poczekac aż się naładują baterie do aparatu ;)

Ale wam dobrze,też bym chciała pobuszować w sklepie z ciuszkami dla dzidzi,ostatnio miałam okazję kupić coś słodziutkiego dla mojego bratanka który ma 3tygodnie

Cześć przyszłym i obecnym mamą:-)
ja co prawda urodziłam 2 m-c temu ale jak się dowiedziałam że jestem w ciąży od razu rzuciłam się w wir zakupów po lumpeksach.:-Dnajlepiej chodzić w poniedziałki bo jest nowa dostawa. nie żałuje że tak szybko zaczełam bo teraz mam zapas ciuszków aż do 12 m-c i jeszcze kupuje.Za pierwsza ciąże a było to 4 lata temu to się wstydziłam wchodzić do ciuchladuw ten zapach mnie odrzucał i bazowałam tylko na ciuszkach które dostałam ale było tego za mało.nie miałam pojecia że dzieci tak szybko brudzą i niszczą rzeczy:szok:więc teraz wychodze z założenia im więcej tym lepiej tym bardziej jak ma się chłopca i dziewczynke to trzeba było zrobić nowe zapasy.bazując na moim przypadku wszysko dobrze się skończyło a przesądy że nie kupować za szybko to bzdura wszystko i tak jest zapisane w gwiazdach.więc cieszmy sie tą chwilą bo tego nam nikt nie zabierze:tak:

Załączniki

• DSC00174.jpg
    DSC00174.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00023.jpg
    DSC00023.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 32
zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia :)
ja kupiłam zieloną bluzeczkę (bo oczywiście spodobał mi się napis ) i buciki aha i śliniaczek bo jest słooodki :D
tatuś zakupił błękitny komplecik :)
babcia ręcznik i śpiworek
a moja matka chrzestna kupiła kombinezon :)
udał nam się wypad do stolicy :D

Załączniki

• ciuszki 006.jpg
    ciuszki 006.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 48
  • ciuszki 011.jpg
    ciuszki 011.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 51
  • ciuszki 012.jpg
    ciuszki 012.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 48
  • ciuszki 010.jpg
    ciuszki 010.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuszki 009.jpg
    ciuszki 009.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 46
  • ciuszki 007.jpg
    ciuszki 007.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 53
  • ciuszki 004.jpg
    ciuszki 004.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 49
  • ciuszki 001.jpg
    ciuszki 001.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 51
  • ciuszki 002.jpg
    ciuszki 002.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 44
Confi:-) super ciuszki a paputy rozbrajające:tak:pozdrawiam i życze szcześliwego rozwiązania wszystkim przyszłym mamą:happy:

Załączniki

• DSC00100.jpg
    DSC00100.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
confi- slodziutkie..... ja mam taki sam reczniczek jak ty i do tego cos ala kocyk.... super seria....

Do góry