reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
confi bardzo ładne i praktyczne drobiazgi 
butelki Tommee Tippee też mam zamiar zakupić, tylko kurcze ta mała 150ml to wygląda jak kuleczka jakaś
i myślałam czy by nie kupić te większe z Tommee a mniejszą z Aventa. zresztą nie tylko chodzi mi o wygląd, ale czasem tak jest że dzidzia nie chce ciągnąc z danego typu smoka - woli inny.
a co inne mamy myślą o tym? lepiej kupić wszystkie butelki tego samego producenta, czy na wszelki wypadek kupić dwóch różnych firm?

butelki Tommee Tippee też mam zamiar zakupić, tylko kurcze ta mała 150ml to wygląda jak kuleczka jakaś

a co inne mamy myślą o tym? lepiej kupić wszystkie butelki tego samego producenta, czy na wszelki wypadek kupić dwóch różnych firm?
marychna21 ja zdecydowałam się na Tommee Tipee ze wzgledu na kształt smoczka oraz to ,ze te buteleczki są tak zaprojektowane ,że dziecko nie połyka powietrza i to łagodzi ewentualne kolki 
ankzoc ja też chciałam kupić w akpolu ale zobaczyłam ze jest dość spora przebitka cenowa i zdecydowałam się kupic na allegro. Na tej paczce którą dostałąm zaoszczędziłam około 70 złotych...to dużo
barmanka79 ta mała faktycznie wygląda jak kulka ale mieści 150 ml płynu więc jest ok
ta druga ma 260 ml. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to ja jestem za tym by kupować rzeczy dobre i sprawdzone i na przyjkład w tym momencie mam serię Tomee Tipee i Aventa...minusem tego jest ,że jak kupujesz dodatkowe smoczki to muszą być inne
ankzoc ja też chciałam kupić w akpolu ale zobaczyłam ze jest dość spora przebitka cenowa i zdecydowałam się kupic na allegro. Na tej paczce którą dostałąm zaoszczędziłam około 70 złotych...to dużo
barmanka79 ta mała faktycznie wygląda jak kulka ale mieści 150 ml płynu więc jest ok
ta druga ma 260 ml. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to ja jestem za tym by kupować rzeczy dobre i sprawdzone i na przyjkład w tym momencie mam serię Tomee Tipee i Aventa...minusem tego jest ,że jak kupujesz dodatkowe smoczki to muszą być inne
barmanka79
Deus Dona Me Vi
confi a powiedz mi jeszcze co to jest to niebieskie na ostatnim zdjęciu?
stawiam że jest to myjka do mycia ale pewności nie mam
stawiam że jest to myjka do mycia ale pewności nie mam

confi- no to naprawde zaoszczedzilas a ci powiem ze to i tak jest taniej niz u nas np! a ja glownie chce kupic!
posciel, przescieradło, przewijak, pieluchy flanelowe , łańcuszek do smoczka, smoczek uspokajający, butelki antykolkowe, szczotka do butelek, aspirator do noska FRIDA ,nożyczki dla niemowląt, patyczki higieniczne miękka , szczoteczka do włosów, termometr kąpielowy, termometr elektroniczny, wanienka, laktator
oto moja lista na najblizsze zakupy we wtorek, wiekszosc rzeczy mam sparawdzone i u nas i w necie i oplaca mi sie zakupic w akpolu, chociazby posciel z feretti 6 elementow kosztuje 259 na allegro nawet za tyle nie maja!
posciel, przescieradło, przewijak, pieluchy flanelowe , łańcuszek do smoczka, smoczek uspokajający, butelki antykolkowe, szczotka do butelek, aspirator do noska FRIDA ,nożyczki dla niemowląt, patyczki higieniczne miękka , szczoteczka do włosów, termometr kąpielowy, termometr elektroniczny, wanienka, laktator
oto moja lista na najblizsze zakupy we wtorek, wiekszosc rzeczy mam sparawdzone i u nas i w necie i oplaca mi sie zakupic w akpolu, chociazby posciel z feretti 6 elementow kosztuje 259 na allegro nawet za tyle nie maja!
barmanka79
Deus Dona Me Vi
ta mała faktycznie wygląda jak kulka ale mieści 150 ml płynu więc jest ok
ta druga ma 260 ml. Jeśli chodzi o Twoje pytanie to ja jestem za tym by kupować rzeczy dobre i sprawdzone i na przyjkład w tym momencie mam serię Tomee Tipee i Aventa...minusem tego jest ,że jak kupujesz dodatkowe smoczki to muszą być inne![]()
ja te buteleczki już nie jeden raz oglądałam na żywo w sklepie, przekonały mnie ze względu na kształt smoka - przypomina maminą pierś

jeśli chodzi o butelki antykolkowe to dobre są też Dr Brown, i Avent też

no a to prawda, że jak zdecyduje się na dwie różne firmy butelek to potem mam podwójny koszt zakupu smoków

barmanka tak to są dwie myjki 
a jeśłi chodzi o butelki to mnie tez przekonały te smoczki właśnie
fajne są
ankzoc no skoro tak mówisz
w takim razie pozostaje mi życzyc Tobie owocnych zakupów i koniecznie pochwal się zdobyczami 
a jeśłi chodzi o butelki to mnie tez przekonały te smoczki właśnie
ankzoc no skoro tak mówisz
marychna21
Fanka BB :)
Confi - butelka którą kupiłam jest również antykolkowa i ma taką specjalną rurkę w środku. Są również szerokie.
Kupiłam rónież nakładki silikonowe na piersi. Są podobno super na bolące brodawki czyli na początek jak znalazł:-)
Kupiłam rónież nakładki silikonowe na piersi. Są podobno super na bolące brodawki czyli na początek jak znalazł:-)
Załączniki
reklama
iwona- super lozeczko...
confi- calkiem fajne i praktyczne rzeczy...
marycha- fajna ta butelka...
ja chce butelki z Avent i dotego wszystkie dodatki... mam juz wypazarke i smoczki... chce dokupic butelki i podgrzewacz, zastanawiam sie jeszcze nad termosikiem...
confi- calkiem fajne i praktyczne rzeczy...
marycha- fajna ta butelka...
ja chce butelki z Avent i dotego wszystkie dodatki... mam juz wypazarke i smoczki... chce dokupic butelki i podgrzewacz, zastanawiam sie jeszcze nad termosikiem...
Podziel się: