reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
barmanka79 - jeśli chodzi o butelki to ja kupiłam Dr.Brown`s ze specjalnym systemem antykolkowym, ale kupiłam tą większą 240ml z szerszą szyjką - lepiej się do niej np. herbatki wsypuje
Moja córcia ja piła z butelki moje mleczko to potrafiła wypic ok 190ml - poza tym taka butelka większa na dłużej starcza
O ile oczywiście dziecko będzie chciało pic z butelki - bo niektóre nie chcą i tylko cycusia są spragnione

Załączniki

• butelka.jpg
    butelka.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Iwona a ty wiesz że ostatnio nawet widziałam gdzieś butelki Tommee z tą rurką antykolkową w środku? :tak:
o butelkach Dr.Browna słyszałam dobre opinie.
kurczę, u mnie w rodzinie wszystkie dzieci miały kolkę :baffled: choć wiem że każde jest inne...

a wogóle to nasze mamy miały o wiele łatwiej :-p był tylko jeden rodzaj butelek (czy innych produktów) i nie miały wyboru! a my mamy wybór, i co? i tak nie wiemy który będzie dobry i się sprawdzi :confused:

no to ja sie pochwale moimi zakupami wczorajszymi :)
na 1 zdjeciu lampka ktora bedzie wisiala przy lozeczku :)
na przedostatnim zdjeciu posciel jeszcze spakowana, ale na ostatnim widac jak wyglada rozlozona!

ankzoc posciel sliczna! Normalnie cudo... Łozeczko tez bardzo w moim typie! :) No i ta lampeczka... EXTRA. Tez chcialam cos fajnego nad lozeczko znalezc.
Narazie jednak wstrzymuje sie do USG, zeby upewnic sie ze jednak nic nie wyroslo miedzy nogami. Ostatnio maz mnie nastraszyl jak przyczlapalam z rozowym ciuszkiem. "A jak bedzie chlopak?" No i narazie przystopowalam z rozem. Za to mam komode na ciuszki.

ankzoc - ale poszalałas :tak:
SUUUUPER :-)

Ja to nawet juz częśc rzeczy poprałam bo pomyslalam sobie że jak wyłączą ogrzewanie to będzie problem żeby np. pościel wyschła
Więc już czyściutkie, wyprasowane leżą i czekają :tak:

ankzoc - super udane zakupy :tak: i też praktyczne rzeczy już każda kupuje powolutku ;-)
widzę że mamy kolejną mamcie której podoba się pościel Feretti :-), body kopertowe wyglądają naprawdę uroczo, o i butelki Tommee się znalazły w zestawie.. ;-)

no i teraz kapnęłam się co zapomniałam kupić.. :baffled: przypinki do smoka zapomniałam :crazy:

barmanka- tak posiel feretti strasznie mi sie podoba tylko, ze wiesz co ten ochraniacz na lozeczko jest duzy tzn wysoki i jak masz lozeczko na najwyzszym poziomie to tak odstaje, ale juz kombinowalam hahah i jakos go wcisne miedzy materac a lozeczko zeby go obinzyc troszke :), na sile wejdzie i wyglada o wiele lepiej!

reklama
Do góry