reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Confi, kochana, mówiłam o tych ostatnich z 'droższej' półki:tak:
A szczerze mówiąc, ten właśnie planuję zakupic, który wymieniłaś teraz:tak: Aczkolwiek Roan też nie jest najgorszy... Ale już chyba nie zmienię zdania i wezme ten, za 200zł:tak:
Jeśli za jakies max.2 tygodnie będzie jeszcze dostępny, to bez wahania go biorę!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
już mam parę ciuszków HELLO KITTY, ale rzeczywiście - te bodziaki są przesłodkie!!!:-D dzięki za linka iwona :)

Confi, kochana, mówiłam o tych ostatnich z 'droższej' półki:tak:
A szczerze mówiąc, ten właśnie planuję zakupic, który wymieniłaś teraz:tak: Aczkolwiek Roan też nie jest najgorszy... Ale już chyba nie zmienię zdania i wezme ten, za 200zł:tak:
Jeśli za jakies max.2 tygodnie będzie jeszcze dostępny, to bez wahania go biorę!!!:-D
Imagination ...i dobrze ,że wybrałaś :)
Oby Ci dłuuugo służył...pytałam dziś mojego brata oni mieli a właściwie mają BREAKERA tez gdzieś tam był w tych ofertach i tez wózek służy im juz przy drugim dziecku ;)
to tak dla orientacji ...

Imagination ...i dobrze ,że wybrałaś :)
Oby Ci dłuuugo służył...pytałam dziś mojego brata oni mieli a właściwie mają BREAKERA tez gdzieś tam był w tych ofertach i tez wózek służy im juz przy drugim dziecku ;)
to tak dla orientacji ...
Zobaczę jeszcze, bo może wybiorę Volanta po wypłacie ;-) Wtedy łatwiej będzie mi dorzucić 200zł, no bo na obecna chwilkę nie wchodzi on w grę, a trójkołowce są mniejsze i poreczniejsze (bynajmniej tak mi się wydaje), no i strasznie mi się podobają... Jak nic się nie zmieni wezme ten Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro a jak będę mogła dorzucić, to wezmę Implast.Volant 3.Fiolet.Śliczny.Dużo gratisów. (590870128) - Aukcje internetowe Allegro ewentualnie ten, jeśli by weszła w grę wysyłka: _____ IMPLAST__ DRIVER 4XL__ na każdy teren (589155994) - Aukcje internetowe Allegro

Zobaczę jeszcze, bo może wybiorę Volanta po wypłacie ;-) Wtedy łatwiej będzie mi dorzucić 200zł, no bo na obecna chwilkę nie wchodzi on w grę, a trójkołowce są mniejsze i poreczniejsze (bynajmniej tak mi się wydaje), no i strasznie mi się podobają... Jak nic się nie zmieni wezme ten Wózek - gondola, spacerówka, nosidełko tanio!! (595667003) - Aukcje internetowe Allegro a jak będę mogła dorzucić, to wezmę Implast.Volant 3.Fiolet.Śliczny.Dużo gratisów. (590870128) - Aukcje internetowe Allegro ewentualnie ten, jeśli by weszła w grę wysyłka: _____ IMPLAST__ DRIVER 4XL__ na każdy teren (589155994) - Aukcje internetowe Allegro

Kochana jak bedziesz miała możliwośc dołożyc to bierz Volanta w ciemno, to świetny wózek :)
Widzę ze aukcja się już skończyła ale ni było ofert kupna więc jak napiszesz to tej babki to masz duza szanse go nabyć . Taka cena to prawdziwa okazja ...żaluje ze jak ja szukałam Volanta to nie było w takiej cenie :)

A to wczorajsze zdobycze , o których pisałam wcześniej :D

jedno zdjęcie jest zrobione z bucikami tatusia :-D fajnie to wygląda

Załączniki

• nowe 002_resize.jpg
    nowe 002_resize.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 58
  • nowe 004_resize.jpg
    nowe 004_resize.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 58
  • nowe 006_resize.jpg
    nowe 006_resize.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 68
  • nowe 007_resize.jpg
    nowe 007_resize.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 59
  • nowe 008_resize.jpg
    nowe 008_resize.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 64
Confi, śliczne rzeczy. A jaka różnica między butami :-D
Mam nadzieję, ze uda mi się go nabyć:tak: Jeszcze zanim zamówię (co planuję zaraz po świętach) pochodzę po sklepach i komisach w mieście, może trafi się coś równie taniego i fajnego, a przynajmniej na miejscu. Jak nie, to bęz wątpienia biorę Volanta;-) Mojemu tacie bardzo się podobał i mówił, że jak tylko będzie miał, to mi parę groszy dołoży:-) albo w zamian za to kupi coś innego, co będę potrzebować:-)

confi- kapitalne jest to zdjęcie z butami tatusia... chyba zaraz sama takie zrobie do albumu domowego:-D

kurteczka bardzo fajna i cena :-)
szkoda że ja jeszcze przez 12 dni muszę polegiwać .... bo już bym biegła do tesco :-D

a to moje zakupki z wczoraj :-)
w sobote przejrzałam wszystkie ciuszki jakie mam dla synka, wiem już czego mi brakuje :tak: więc teraz skończyły się niestety zakupy na zasadzie "podoba mi się", a są "potrzebuje jeszcze" :sorry2: :sorry2:....

a powiedzcie mi - czy wy kupujecie rajstopki dla swych dzidzi?
tutaj bardzo ciężko dostać rajstopki w ciemniejszych kolorkach (takich by były dla chłopczyka), więc jak znalazłam białe to wzięłam bez zastanowienia ;-)

ta zabawka motylek z żółtymi skrzydełkami to taka pozytywka, wyciągasz sznureczek, i potem sznureczek się zwija i wygrywa się taka delikatna kołysanka - super sprawa :)

Załączniki

• 0-3 (16)..jpg
    0-3 (16)..jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 0-3 (15).jpg
    0-3 (15).jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 66
  • rajstopki 0-3m.jpg
    rajstopki 0-3m.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 60
  • parasolka.jpg
    parasolka.jpg