reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Dzięki Kochane!! :-):-):-)
Barmanko, Kornasia, rzeczy kupuję różnie. Nie lubię przepłacać więc najczęściej kupuję używane, na ebayu!! (uzależnienie:-D ) lub w lumpeksach (tutaj u nas to trochę inaczej wygąda). Ale wiadomo czasem coś sklepie piękniastego zobaczę - jak ten komplecik i się skuszę:tak::-). Tym bardziej że komplecik był akurat przeceniony i dałam za niego około 35zł (8 GBP)!!:tak::tak::tak: No więc barmanko komplecik jest M&Co.
Kurteczka jest Next.

A Kornasia, ja też staram się nie przesadzać z różowym:tak::tak:! Ale akurat nie mam aż tak dużo różowych ubranek więc się z Teściową zdecydowałam na tą różową kurteczkę.:-)

No więc barmanko komplecik jest M&Co.
nie znam tej firmy :no: nie widziałam jej tutaj...

wczoraj byłam na mieście , ale ofert na ciuszki nie widziałam niestety. ale i tak kupiłam mu jeden komplet, bo strasznie urzekła mnie kamizelka :-) spodenki to brązowy sztruks. zresztą ja ciuszki kupuje już na 6-9miesięcy, więc będą już na wyjazd do Polski :tak: babcie oszaleją z zachwytu :-D:-D
wczoraj kupiłam jeszcze pojemniczki na żywność (nie wszystkie warzywa są w słoiczkach, więc trzeba samemu gotować), i pojemniki na mleko w proszku (jeszcze teraz nie są mi potrzebne, ale potem będzie jak znalazł, przyda się na wycieczki czy na wyjście do znajomych)

Załączniki

• IMG_3000.jpg
    IMG_3000.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3001.jpg
    IMG_3001.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_3003.jpg
    IMG_3003.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 48
  • pojemnik na żywność.jpg
    pojemnik na żywność.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 53
  • pojemnik na mleko.jpg
    pojemnik na mleko.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 46
barmanko-mam te pojemniczki na mleko w proszku, ale jakoś nie specjalnie mnie zauroczyły (chociaz ostatni raz i jedyny zresztą używane były 3.08.) - może Tobie bardziej przypadną do gustu i użyteczności:happy:

wczoraj byłam na mieście , ale ofert na ciuszki nie widziałam niestety. ale i tak kupiłam mu jeden komplet, bo strasznie urzekła mnie kamizelka :-) spodenki to brązowy sztruks. zresztą ja ciuszki kupuje już na 6-9miesięcy, więc będą już na wyjazd do Polski :tak: babcie oszaleją z zachwytu :-D:-D

a ja wczoraj byłam u nas na Rynku , w Textil Market i w Tesco. Kupiłam 3 bodziaki (1x74 cm, 2x 80cm) i bluzeczkę (80cm) w Textilu, w Tesco kupiłam Jadze 3pack pajaców - uwaga:szok::shocked2::laugh2:!!na 9-12 m-cy (czyli ok. 80 cm i waga ok. 11,5 kg) i różową kurteczkę (była przeceniona z 45 zł na 31,50 zł) - ta sama rozmiarówka co pajace. Na Rynku kupiłam sobie 2 sweterki z Vero Mody;-)

a ja wczoraj byłam u nas na Rynku , w Textil Market i w Tesco. Kupiłam 3 bodziaki (1x74 cm, 2x 80cm) i bluzeczkę (80cm) w Textilu, w Tesco kupiłam Jadze 3pack pajaców - uwaga:szok::shocked2::laugh2:!!na 9-12 m-cy (czyli ok. 80 cm i waga ok. 11,5 kg) i różową kurteczkę (była przeceniona z 45 zł na 31,50 zł) - ta sama rozmiarówka co pajace. Na Rynku kupiłam sobie 2 sweterki z Vero Mody;-)

wow!!!:szok::szok::szok: Mi Maja tonie jeszcze w ciuszkach na 74cm.

m&m's śliczne ubranka. Co do rozmiarów, Gabrysia 62 ma "na styk" (niektóre za małe, zależy od fasonu), 68 są lekko za duże. Mówimy do Gaby Calineczka :-)

Barmanko uwielbiam ciuszki dla chłopczyków! Gdy Andrzejek był malutki stroiłam go właśnie w podobne kompleciki :-) Marcelitko to duży mężczyzna :-) P.S. Ja do Andrzeja mówię Andritko :-):-)

Uwielbiam kupować ubrania i rzeczy dla dzieci, zdaje się, że już o tym pisałam. Ostatnio szwagierka zadzwoniła i powiedziała, że ma dla mnie kilka rzeczy po swojej trzyletniej córeczce z pytaniem czy je chcę. Ja oczywiście chciałam. Okazało się, że te "kilka" rzeczy to 6 ogromnych kartonów z ubraniami od rozmiaru 68 do 110! Chyba do trzeciego roku życia nic nie będę musiała kupować. Z jednej strony dobrze, z drugiej pozbawiła mnie radości kupowania ubranek dla Gaby. Teraz mój Ukochany śmiało może mówić, że Mała nie potrzebuje nic....

reklama
hej
mamstud moja mala tez nosi 62 w porywach 68.....
62 czasem sa za krotkie nogawki lub rekawki ale w pasie ite jest ok
ale rakawki za krotkie to nawet w 68 sa:)a luzne ubranko:)

Do góry