barmanka79
Deus Dona Me Vi
m&m piękny komplecik z tymi ogrodniczkami 
gdzie je kupiłaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie znam tej firmyNo więc barmanko komplecik jest M&Co.
wczoraj byłam na mieście , ale ofert na ciuszki nie widziałam niestety. ale i tak kupiłam mu jeden komplet, bo strasznie urzekła mnie kamizelka :-) spodenki to brązowy sztruks. zresztą ja ciuszki kupuje już na 6-9miesięcy, więc będą już na wyjazd do Polskibabcie oszaleją z zachwytu
![]()
a ja wczoraj byłam u nas na Rynku , w Textil Market i w Tesco. Kupiłam 3 bodziaki (1x74 cm, 2x 80cm) i bluzeczkę (80cm) w Textilu, w Tesco kupiłam Jadze 3pack pajaców - uwaga!!na 9-12 m-cy (czyli ok. 80 cm i waga ok. 11,5 kg) i różową kurteczkę (była przeceniona z 45 zł na 31,50 zł) - ta sama rozmiarówka co pajace. Na Rynku kupiłam sobie 2 sweterki z Vero Mody;-)