reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A ja się zastanawiam nad klockami sensorycznymi Fishera ... któraś dziewczyna pisała że jej dziecko się fajnie nimi bawiło na jakiejś imprezie.
Tylko nie wiem czy kupić te z szybkami co mają coś w środku, czy te co mają różne bajery - sznureczki, wypukłości itp

Fisher Price 6x klocki sensoryczne WYPRZEDAŻ (800763275) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE KLOCKI SENSORYCZNE -DOZNANIA DOTYKOWE (795076080) - Aukcje internetowe Allegro

jolu, bumper śliczny, taki pastelowy, bardzo mi się podoba. Widzę że u Ciebie cały zestaw owoców Tiny Love. My mamy tylko pomarańczę, ale Lili jest jeszcze za malutka i głupiutka do odkrywania jego fajności :sorry: Bawi się tylko grzechoczącymi łapkami i gryzaczkami :tak:
Pajać z ostatniego zdjęcia jest .... śliczny. Uwielbiam wszystko co z żyrafkami dla dzieci. A zaczęło się od zestawu łóżeczkowego Amy z żyrafką

Załączniki

• zestaw_poscieli_SBE.jpg
    zestaw_poscieli_SBE.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
moniqsan co do klocków z Fisher'a miałam takie dla starszaka z piłeczkami w środku, bawił się nimi do drugiego roku życia i szczerze polecam. Radziłabym kupić te drugie, bo np Andrzej wkurzał się, że nie może dotknąć tego, co jest w środku :-)

ojjj dziękuje za komplementy dotyczące garniaka :-):-)
mam nadzieję że nie okaże się mały rozmiarem :sorry2::sorry2:

moniqsan, daj znać jak Lilianka wcina obiadki z nowych talerzyków :tak:

aneteczka, zabawka wygląda na bardzo ładną. szkoda że ja nie mam możliwości by gdzieś (czytaj - u kogoś) sprawdzić, przetestować które zabawki polubi Marcelitko;-) wiedziałabym co mu kupić :tak:

słonko, podzielam zdanie Agi, kombinezon zielony rewelacja!! ty masz awersje na różowy - ja na niebieski :-D dlatego tak kocham zielone ciuszki, tudzież inne kolorki :tak: a kibelek wypasik:cool2:cudo..
echhh a pamiętacie jakie my miałyśmy nocniki?:cool::szok:

slonko, lub jola - jak możecie podajcie mi linka na allegro do tych ręczników?:tak: potrzebuje kupic jakiś fajny jak będziemy w Pl :tak:

jola, daj znać czy zabawki sie sprawdzi:tak:
jola a co to jest "bumper"?:rofl::rofl: hiiiiii :-D
piękny ten bumper, śliczne kolorki ma :tak: i najbardziej podobają mi się te dwa pajace - niebieski i pomarańczowe, maja takie fajne rzucające się w oczka kolorki - dziewusie na pewno w nich nie zginą.
kurde ja to cię podziwiam za kupowanie przez neta :sorry2: bo ja mam tak tak że jak se nie pomacam to kaplica :szok::-D

chciałabym coś kupić synkowi ale kompletnie nie mam pojęcia co mu kupić :sorry2::sorry2: nie mam miejsca w domku na składowanie nie trafionych zabawek - dlatego musi to być strzał w dziesiątkę:cool2:
a może wy laseczki - kupowałyście jakieś fajne zabaweczki co? moniqsan, confi co kupiłyście ostatnio dla dzieciaczków?

Moniqsan.....no ja tez sie wlasnie zastanawialam nad tymi klockami ...tylko ze ja mialam kupic taka lokomotywe z 15 klockami....tam sa rozne.....
8609843127598640.jpg

A co do zyrafek...to ja tez lubie....a bamper to meza wybor bo on nie lubi takich rozowiastych.....

A zabaweczki z Tiny Love...to polecam banana...to byl najbardziej trafiony owoc....dziewczyny go uwielbiaja....tymi okraglymi trudno im sie jeszcze bawic....ale banan to od jego zakupu jest ich ulubiona zabawka....:-):-)
8609638171565072.jpg

Ostatnia edycja:
Ja tez mam tą pomarańcze ozziego z Tiny Love, mój Miłoszek ja uwielbia i jest to jego ulubiona zabawka, wlepia w nią ciągle oczka. zabieram ja ze sobą wszedzie, do fotelika samochodowego, do spacerówki, krzesełka, leżaczka. jeszcze nie odkrył robaczka w środku, ani tego ze zabawka sie rozkłada:-)tyle atrakcji jeszcze przed nim:-DNa razie podobnie jak Lili bawi sie grzechotkami i gryzaczkami.

jolu
i to jest właśnie najśmieszniejsze :tak:
Jak kupowałam Ozziego to widziałam że jest jabłko i banan właśnie. I wtedy banan wydał mi się najmniej interesujący. Chyba z tego względu że to jego rozkładanie takie mniej efektowne ... no i ten robaczek :sorry: A tu proszę. Jest dokładnie na odwrór

Barmanko

Z racji tego, że mam okazję testować mnóstwo zabawek chodząc z małą na ćwiczenia (tam jest raj dla dzieci, mają tam wsyztsko) to mniej więcej wiem co dzieciom najbardziej podchodzi. Najfajniejsze są takie panele, które płasko można położyć na podłodze i mają mnóstwo bajerów - jakieś przyciski, piszczałki, ruchome elementy, coś co wisi i odstaje, jakieś pokrętełko itp. dzieci je kochają, a my - mamy dzieci rehabilitowanych prześcigamy się w znalezieniu na allegro takiego misia żółtego który pamięta chyba jeszcze czasy naszego dzieciństwa a jest po prostu genialny. Nie widziałam dziecka któremu nie śmiałyby się oczy na jego widok :tak:

barmanka od tegp uzytkownika kupowalam Przedmioty użytkownika - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Tymczasowo cos ma malo aukcji. Jak kupowalam, mial jeszcze komplety poscieli.
Wybacz, ale nie pamietam swojego nocnika :sorry2::-D

jolu ostatnio na allegro widzialam, ze ktos sprzedawal, tylko uzywane, zabawki pasujace do ciuchci takiej. Znaczy to bylo jakos tak, ze sprzedawal zestaw zabawek fisher'a i gratisowo powyzej jakiejs kwoty dawal jakiegos zwierzaka do ciuchci. Na allegro cos napewno znajdziesz.

Moni....wiesz ..ja tez tak myslalam....ze tam tzn w jabluszku i pomaranczce ta sa te robaczki no i sie rozkladaja...jablko ma lusterko w srodku.....ale u nas wyszlo tak ze pomarancza jest najmniej interesujaca z tego wzgledu ze jest wlasnie najciezsza i trudna w utrzymaniu ( no chyba ze mama albo tata trzymaja i ciagna robaczka to wtedy jest super) a poczciwy pan banan.....wlasnie te jego niby nieinteresujace listki to najwiekszy hit bo szeleszcza i latwo do buzi wpakowac....no i sam czubek tez...:-D:-D:-D...a no i dziewczyny ostatnio odkryly lusterka w nozkach....:happy2:

a tutaj moje dziewczyny ( zdjatka z czerwca...)

Slonko...wlasnie juz sobie ogladalam..jak tam cenowo w Polsce ta ciuchcia i dodatkowe zwierzaki....no i jestem w szoku ...nowy w sklepie 200zl...:szok::szok:az mi oczy do wierzchu yszly....ja zaplacilam 24.99f.....

Załączniki

• DSC00961.jpg
    DSC00961.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC00955.jpg
    DSC00955.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 69
Ja z owocow ma jablko, niestety nie robi wielkiego wrazenia na corce. A robaczka my musimy ciagnać :-):-)

Ola lubi bawic sie: *BK* KLEPSYDRA GRZECHOTKA firmy TOLO (795435631) - Aukcje internetowe Allegro

oraz zwykłymi ksiązeczkami z canpola
CANPOL MIEKKA KSIĄŻECZKA OWOCE WYS 6ZL (772612784) - Aukcje internetowe Allegro
A jak jej smakują ....:-D.... palce lizac

Hitem okazaly sie TINY LOVE ZAWIESZKA DZWONECZKI OCEAN cudowne ! (794920141) - Aukcje internetowe Allegro
Uwielbia lezac na macie zakladac na nie nogi :-D

reklama
Do góry