reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

JoIu,kupiłam nową.Nie mam Iinka bo bym wam wstawiła.Siostra szukała prezentów dIa córki i przez przypadek u tego samego sprzedawcy była ta kostka. Pięć razy ogIądałam Twoją i tamtą bo nie mogłam uwierzyc.

Ostatnia edycja:
reklama
:-):-).......Moje dziewczyny jeszcze nigdy nie mialy na sobie rajstopek i na to spodni.....:tak:

Np. ostatnio bylo zimno....jak na tutejszy klimat...;-)...mialy na sobie body na ramiaczka, na to sweterek, spodenki no i skarpetki.....ten polarek co mam z Next i czpusie......w wozku sa w spiworku....
a jak wracalismy to im czapki zdjelam i tylko w kapturkach byly....:sorry:

Oj jakbys zobaczyla jak tu dzieci ubieraja.....:shocked2::shocked2::shocked2:

JoIa ,ty im na styczeń futra kup. Wpadną w szok jak wysiądziecie na Iotnisku.:-)

Monika...to fajn ie ze za taka cene nowa dostalas....:tak:
A futer nie zamierzam kupowac....:-D:-D:-D...taka kurtalki im zamowilam

A jak bedzie zimno to na cebulke je ubiore.....:tak::tak:

zreszta..mozecie mi nie wierzyc ( ale na pewno np. Barmanka potwierdzi moje slowa )....wyobrazcie sobie.....jest listopad- grudzien.....no okres zimowy, gdzie ja zamarzam w czpie...a tu pomyka sobie pani z wozeczkiem....owszem ona ma na sobie kurtke zimowa....dziecko tez ale ma bose nogi i bez czapki.....:szok::szok::szok::szok:...i co Wy na to......:shocked2::shocked2:...a spotkalam sie juz nie raz z takim widokiem....:no:

A jak poszlam do lekarza...wtedy co Ameli miala goraczke....no i miala na sobie body na dlugi rekaw..na to sweterek..cienki i czpusie taka cienka...to lekarza pierwsze slowa byly ze dlaczego tak dzieci sa grubo poubierane....:szok::szok:...no az mi glupi sie zrobilo.....na dworze bylo za goraco...:no:

No i napisalam sie jak glupia i mi posta wcielo:tak:
Chcialam wam pokazac jaka bielizne kupilam ostatnio Krzysiowi,bo oprocz tego ze 2 razy w roku kupuje mega paki firmowek dla Ani i Krzysia to bielizne,rajstopki,buty kupuje nowe :tak:

BATKO Body PRĄŻEK r.80 CENA HURTOWA ! (815135514) - Aukcje internetowe Allegro

Batko ŚPIOCHY Paski Sito r.80 Cena hurtowa !! (807801195) - Aukcje internetowe Allegro
BATKO Półśpiochy ELA r.80 Cena Hurtowa ! (807374017) - Aukcje internetowe Allegro
Body Marcelino dł.rękaw PINOKIO r.80 NOWOŚĆ (807732314) - Aukcje internetowe Allegro

No i oczywisci tak jak pisala jola nie przegrzewam dzieci ubieram na cebulke.
jak taka pogoda jak teraz to zakladam Krzysiowi body z krotkim rekawkiem,bawelniana bluzeczke,rajstopki i kombinezon ale cienki z polaru i do wozka na to kocyk i finito
A tak swoja droga to b.lubie polska bawelne i tylko taka kupuje dzieciom
_r_80_cena_hurtowa.html

No i napisalam sie jak glupia i mi posta wcielo:tak:
Chcialam wam pokazac jaka bielizne kupilam ostatnio Krzysiowi,bo oprocz tego ze 2 razy w roku kupuje mega paki firmowek dla Ani i Krzysia to bielizne,rajstopki,buty kupuje nowe :tak:

BATKO Body PRĄŻEK r.80 CENA HURTOWA ! (815135514) - Aukcje internetowe Allegro

Batko ŚPIOCHY Paski Sito r.80 Cena hurtowa !! (807801195) - Aukcje internetowe Allegro
BATKO Półśpiochy ELA r.80 Cena Hurtowa ! (807374017) - Aukcje internetowe Allegro
Body Marcelino dł.rękaw PINOKIO r.80 NOWOŚĆ (807732314) - Aukcje internetowe Allegro

No i oczywisci tak jak pisala jola nie przegrzewam dzieci ubieram na cebulke.
jak taka pogoda jak teraz to zakladam Krzysiowi body z krotkim rekawkiem,bawelniana bluzeczke,rajstopki i kombinezon ale cienki z polaru i do wozka na to kocyk i finito
A tak swoja droga to b.lubie polska bawelne i tylko taka kupuje dzieciom
_r_80_cena_hurtowa.html

Hihi, florencja, zaśmiałam się, bo obejrzałam Twoje zakupki i zobacz. To syn mojego męża siostry (ma prawie 3 miesiące) i strasznie mi się w tych śpiochach podobał :-):-):-)

Załączniki

• IMG_8296.jpg
    IMG_8296.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 62
jola super ta kurteczka :tak:

florencja fajne te ciuszki ;-)

a to moje wczorajsze zakupy.. kolory nie wyszły takie jakie są naprawde..
Ta różowa to przód i tył bluzeczki :tak:

Confi-Świetne zakupy.Z Damiana będzie elegancik jak się patrzy;-)
Świetne koszulki z Next-a,bluzy z kapturem(mam do nich słabość:sorry:),czadowe kozaczki ta niebieskie i pumy,sweterki cacy:-) i te spodenki z żyrafami(Fifi uwielbia żyrafy:-D).Co do pianki to mielismy(Filip juz wyrósł)i u nas się nie sprawdziła.
Moniko1977-Kombinezon pierwsza klasa.
Jolu-Bajera ta kurteczka.Znowu panienki będą zadawały szyku;-)
Florencjo-Twój link zaraz wykorzystam Do tej pory nie kupowałam z Batko bo nie zachwycał mnie ich design ale te ciuszki są urocze:-).Dzięki
A ja dostałam pierwsze zamówione prezenty gwiazdkowe:tak::tak::tak:.Teraz je muszę tylko gdzieś poupychać żeby chłopaki nie wywęszyli:eek:

No moniqsan wlasnie przed chwila przyszla przesylka i jestem b.zadowolona tylko te spioszki kupilam turkusowe z autkiem i do tego kaftanik:tak:
Lubie jak Krzysio w domu jest czasami ubrany jak maly dzidzius wyglada przeslicznie i jest taki slodziak wtedy:-)

reklama
Prosze bardzo mamamatysia bawelna jest rewelacyjna:tak:
anetka551 slodkie te ciuszki najbardziej podobaja mi sie ogrodniczki:tak:
jola ta kurteczka jest cudna zreszta jak wszystkie ciuszki twoich dziewczynek:tak:

Do góry