reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
To faktycznie Kinga nie łatwo miałaś, współczuję bardzo że w takiej chwili musiałaś przez to przejśc.
No i nikogo nie ma - coś mało tu u Was się dzieje. Ja za 10 dni wracam do Polski i ciekawe na jaką pogodę trafię bo tu już od kilkiu dni zimnica i deszcz. Nawet z dziemi za wiele nie wychodzę bo jak się rozpada to cały dzień leje:tak: :no:

ja tez mam dzisiaj akcje pod tytułem sprzatanie pranie itd.jedno dziecko w szkole drugie słodko śpi a ja nie wiem w co ręce włożyc chyba mam dzisiaj lenia

No i u mnie wkońcu słonko wyjrzało także mogliśmy iśc na spacer:-) Teraz wstawiłam obiadek i siedzę przed kompem jednym okiem a drugim oglądam tv:-D Żartuję sobie;-) Ze spacerku Mati wracał sam a ja prowadziłam wózek, urwanie głowy z nim odkąd nauczył się chodzic:tak: Chyba ze zmęczenia pójdzie spac:-)

dla mnie najgorszy okres u Szymona to było jak nauczył się raczkowac i później chodzić tak do 2 latek później dopuki nie zwiedził wszystkich pomieszczeń w domku i dopoki my nie nauczyliśmy się.
teraz to mamy raj taki 4 latek to juz prawie samodzielny sam się ubiera, rozbiera, je i takie tam.

Ach kiedy to mój będzie taki samodzielny:-) Jeszce ze dwa lata:-)
U nas na wieczór bardzo się wypogodziło i byliśmy jeszcze nad morzem na plaży a dziś znów pochmurnie. Co jest z tą pogodą ? :eek: A teraz lecę obiadek przyszykowac bo dziś pierogi to i trochę roboty będzie przy tym:tak:

dla mnie najgorszy okres u Szymona to było jak nauczył się raczkowac i później chodzić tak do 2 latek później dopuki nie zwiedził wszystkich pomieszczeń w domku i dopoki my nie nauczyliśmy się.
teraz to mamy raj taki 4 latek to juz prawie samodzielny sam się ubiera, rozbiera, je i takie tam.
mowisz ze najgorsze jak zaczyna raczkowac o cholera to juz u mnie niedlugo wiec chyba zaczne sie martwic :-D U nas dzisiaj pieknie wyszlam z mala na ogrod posadzilam ja w kojec i sie bawila poki ja glod i sen nie zmorzyl :tak:

Cześć Mamuśki ze Szczecina!
Nie wiecie może jak wygląda sprawa badania nasienia na Unii? Chodzi mi o to, czy trzeba sie wcześniej rejestrować i ile się czeka na wynik.
Pozdrowionka

reklama
Do góry