A u nas remont łazienki trwa:/ już mam dosyć tego,tylko bałagan ,prania full
zaraz koniec roku szkolnego,i Kuba na tydzień jedzie do cioci na działkę,później do szwagra na działke a pozniej zamiana Damian jedzie
oby tylko pogoda im dopisała.
reklama
hejka
Sorkli dziewczyny,że żadko zaglądam ale nie mam kiedy
po pracy wracam do domu i zawsze cos. remont w polu już drugi kafelkarz zapił sie i juz prawie tydz go nie ma
a ja w tym burdelu siedzę.masakra
dzieci od piątku nie ma sa na wakacjach a ja już tesknie i nie moge sie doczekiac soboty bo wtedy wracaja.
Sorkli dziewczyny,że żadko zaglądam ale nie mam kiedy
dzieci od piątku nie ma sa na wakacjach a ja już tesknie i nie moge sie doczekiac soboty bo wtedy wracaja.
Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam, ale naprawdę nie mam kiedy. Chcę tylko w skrócie opowiedzieć co u nas. A zatem kardiologa mamy już zaliczonego- jest wszystko w porządku. Serduszko pracuje prawidłowo i nie ma żadnych powodów do niepokoju. Synek ma już 5 ząbków, szósty w drodze
troche marudny jest ostatnio ale dajemy radę. Z przykrością muszę stwierdzić, iż wózek który niedawno w sumie zakupiłam dla mojego malucha (Mikrus Yetti) okazał sie wózkiem bardzo, ale to bardzo niebezpiecznym. Kilkanaście dni temu mieliśmy wypadek, pod czas zjazdu z krawężnika odblokowało sie przednie koło, wózek runął do przodu, mały uderzył głową o beton a ja poleciałam prosto na niego. Na szczęście skończyło sie tylko zdartym czołem, bródką i noskiem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Pozdrawiam wszystkie mamusie
czarodziejka87
Fanka BB :)
Witam się i ja. Od początku wakacji siedzieliśmy na wsi, w tym tygodniu dopiero wróciliśmy. Pogoda nam dopisała, więc było świetnie- wielki basen na podwórku, popołudniem jezioro...
M jutro wyjeżdża i zostaję słomianą wdową, więc może będę miała więcej czasu.
Ewon jak remont? Ja w sierpniu albo we wrześniu planuję malowanie (łazienkę na szczęście mamy zrobioną
)
Kama świetne wiadomości od kardiologa.
Pisałaś do producenta o tej sytuacji? Mogło to się skończyc tragicznie, zresztą zdarta buźka i szok jaki przeżył synek też nie jest niczym... Ja bym tego tak nie zostawiła
M jutro wyjeżdża i zostaję słomianą wdową, więc może będę miała więcej czasu.
Ewon jak remont? Ja w sierpniu albo we wrześniu planuję malowanie (łazienkę na szczęście mamy zrobioną
Kama świetne wiadomości od kardiologa.
Pisałaś do producenta o tej sytuacji? Mogło to się skończyc tragicznie, zresztą zdarta buźka i szok jaki przeżył synek też nie jest niczym... Ja bym tego tak nie zostawiła
reklama
matra tak
przekręciłam,znaleźli polipa.jestem już po,właśnie odpoczywam w domku,w poniedz idę już do pracki.
wogóle dziewczyny co u was?????????? gdzie reszta mamusiek,straszny zastój sie zrobił
(( odezwijcie się!!!!!!!
wogóle dziewczyny co u was?????????? gdzie reszta mamusiek,straszny zastój sie zrobił