reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

A u nas remont łazienki trwa:/ już mam dosyć tego,tylko bałagan ,prania full:( zaraz koniec roku szkolnego,i Kuba na tydzień jedzie do cioci na działkę,później do szwagra na działke a pozniej zamiana Damian jedzie:) oby tylko pogoda im dopisała.

reklama
Hej

Noi co, tyle czekania, a babka przeprowadzila wywiad, zajrzala do buzi i kazala umowic sie na testy za 2 mce, cudownie po prostu :crazy:

A z tym remontem, troche sie pomeczycie, ale bedziesz miala nowo i czysciutko, uwielbiam stan ''po remoncie'' :-)

hejka

Sorkli dziewczyny,że żadko zaglądam ale nie mam kiedy:( po pracy wracam do domu i zawsze cos. remont w polu już drugi kafelkarz zapił sie i juz prawie tydz go nie ma:( a ja w tym burdelu siedzę.masakra:(
dzieci od piątku nie ma sa na wakacjach a ja już tesknie i nie moge sie doczekiac soboty bo wtedy wracaja.

Hej dziewczyny, dawno tu nie zaglądałam, ale naprawdę nie mam kiedy. Chcę tylko w skrócie opowiedzieć co u nas. A zatem kardiologa mamy już zaliczonego- jest wszystko w porządku. Serduszko pracuje prawidłowo i nie ma żadnych powodów do niepokoju. Synek ma już 5 ząbków, szósty w drodze :) troche marudny jest ostatnio ale dajemy radę. Z przykrością muszę stwierdzić, iż wózek który niedawno w sumie zakupiłam dla mojego malucha (Mikrus Yetti) okazał sie wózkiem bardzo, ale to bardzo niebezpiecznym. Kilkanaście dni temu mieliśmy wypadek, pod czas zjazdu z krawężnika odblokowało sie przednie koło, wózek runął do przodu, mały uderzył głową o beton a ja poleciałam prosto na niego. Na szczęście skończyło sie tylko zdartym czołem, bródką i noskiem.
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Witam się i ja. Od początku wakacji siedzieliśmy na wsi, w tym tygodniu dopiero wróciliśmy. Pogoda nam dopisała, więc było świetnie- wielki basen na podwórku, popołudniem jezioro...
M jutro wyjeżdża i zostaję słomianą wdową, więc może będę miała więcej czasu.

Ewon jak remont? Ja w sierpniu albo we wrześniu planuję malowanie (łazienkę na szczęście mamy zrobioną ;))

Kama świetne wiadomości od kardiologa.
Pisałaś do producenta o tej sytuacji? Mogło to się skończyc tragicznie, zresztą zdarta buźka i szok jaki przeżył synek też nie jest niczym... Ja bym tego tak nie zostawiła

hej

kama matko:O kurcze to mały przeżył.zgłoś to do producenta.

czarodziejka może do niedzieli skończymy łazienke,poźniej chwila odpoczynku i bierzemy si za kuchnie.

hejka

gdzie się podziewacie mamusie? wakacje i siedzicie na powietrzu?ale pogoda w kratk to gdzie się ukrywacie??
a ja jutro idę do szpitala,w czwartek czeka mnie zabieg hyperoskopia:( cykam się troszku.

reklama
matra tak:) przekręciłam,znaleźli polipa.jestem już po,właśnie odpoczywam w domku,w poniedz idę już do pracki.

wogóle dziewczyny co u was?????????? gdzie reszta mamusiek,straszny zastój sie zrobił:((( odezwijcie się!!!!!!!

Do góry