reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

20100726078.jpg
to mój 12 tyg brzuszek;D

reklama
O ho ho, calkiem pokaźne macie już te brzusia.
A mnie zmalał i znowu nic nie widać. Akurat się tym nie martwię, bo dzieki temu mogę chodzić jeszcze w normalnych spodenkach. W sumie nie miałabym nic przeciwko temu jakby rósł tak wolno jak w poprzedniej ciąży.

Dzieki dziewczyny. Mi przez ostatnie dni dopiero tak wyskoczyl. A najsmieszniejsze jest to ze brzucholek rosnie a na wadze mi ubywa-juz 3 kilo mniej. Wkleslo mi posladki, jakies takie dolki mi sie po bokach pojawily smieszne.

Rutkosia, Polis, śliczne brzusie:-) Mój też powiększył się ostatnio, mój jeden mundurek w pracy robi się już za mały i guziki mi się rozchodzą:-p Ja wstawię brzuszek pod koniec tygodnia:-)
Maranatha, to pokaż swój brzuszek jak wygląda;-)

reklama
Do góry