reklama

Szczepienia

Irtasia,strasznie mi przykro,ze masz takie urodziny.Niestety choroby przychodza czy tego chcemy czy nie.A co znowu sie dzieje z Jenni?:no:Czy to malenstwo opuszcza te chorobska?:wściekła/y:

reklama
irtasia wspolczuje Jenni i synkowi, no i Tobie!!!!

krcze za miesiac Laila tez bedzie miala 2 szczepionki na raz (pewnie te same co u Was) i juz sie boje.....................

Patch dzieki za zyczonka :tak:
Jenni dzisiaj m miala 38,4 dalam jej czopek i zeszla ale ze synem jest gorzej od wczoraj goraczka niezeszla ponizej 38,5 a dzisiaj ma 40,4:szok:
i lekarka powiedziala ze jak nie spadnie to popoludniu musimy przyjsc

irtasia27: Dołączam się do życzonek!!! Wszystkiego najlepszego kochana! Urodzinowe buziaki ;-)

U Milenki ta gorączka nie ze szczepienia jednak... pediatra nam dziś powiedziała, że gorączka po szczepionce pojawia się OD RAZU w tym samym dniu i trwa do 3 dni. A u nas pojawiła się dopiero trzeciego dnia od szczepionki i dziś rano urosła do 39,3 stopni :nerd: :szok: :-(

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest to mozliwe: maz wlasnie wrocil od lekarza z synem i lekarka powiedziala ze to nie ma nic wspolnego ze szczepionka ktora wczoraj wziol tylko to jest zapalenie gardla i jakas infekcja i troszke mnie to dziwi bo wczoraj jak go badala to byl zdrowy jak ryba a do tego ta goraczka pojawila sie 2 godziny po szczepionce . Posmarowala mu reke jakims zelem i kazala chlodzic :baffled: to niby czemu jak to nie od szczepionki:confused:
No i dostal antybiotyki
Niewiem czy zrozumieliscie co pisze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry