reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
my idziemy w piątek na to szczepienie - babeczki w przychodni odłożyły mi szczepionkę
koga
Mama Maksa i Julka
Osinko - trzymam kciuki za Agatkę
u nas po szczepionce ostatecznie brak było jakichś wyraźnych objawów, ale generalnie widzę, że Maks miał gorszy nastrój przez 2 tyg i był trochę płaczliwy bidulek, może osłabiony kapkę - teraz to dopiero widzę, bo teraz jest nie do zdarcia;-) i jakoś tak pokojarzyłam z opóźnieniem
u nas po szczepionce ostatecznie brak było jakichś wyraźnych objawów, ale generalnie widzę, że Maks miał gorszy nastrój przez 2 tyg i był trochę płaczliwy bidulek, może osłabiony kapkę - teraz to dopiero widzę, bo teraz jest nie do zdarcia;-) i jakoś tak pokojarzyłam z opóźnieniem
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
Kurczę to widzę że Mateusz jako jeden z nielicznych nie miał jeszcze tego szczepienia
Ale to wszystko przez to, że jak pielęgniarka z przychodni dzwoniła to moja mama jej powiedziała, że Mateusz miał kontakt z osoba chorą na ospę więc miała przełożyć.
I jak narazie cisza.......Muszę chyba tam zadzwonić

Ale to wszystko przez to, że jak pielęgniarka z przychodni dzwoniła to moja mama jej powiedziała, że Mateusz miał kontakt z osoba chorą na ospę więc miała przełożyć.
I jak narazie cisza.......Muszę chyba tam zadzwonić
przy szczepieniu powiedziała,ze mogą takie wystąpić więc teraz nie ciągnęłąm małego do lekarza - wysypka sie zmniejsza, jak gorączka bedzie się przeciągać to wtedy pójdziemy.W ogóle na początku myślałam,że małego udziabała pszczoła za uchem, ale nie wyglądało to typowo na pszczołę czy też typowo na komara - potem doczytałam,że to wysypka odrowa.
Wirus ze szczepionki uaktywnia się tydzień po szczepieniu, wirus świnki ok trzeciego tygodnia po szczepieniu i mogą wystąpić objawy świnki.
KOniec końców jestem dziś w domu zamiast w pracy bo nie chciałam wieźć małego z gorączką do mojej mamy. A temperaturę domierzyłam tylko do 38,2, bo potem mały mi zwiał - pomimo gorączki dalej jest żywotny, tylko więcej się przytula
Wirus ze szczepionki uaktywnia się tydzień po szczepieniu, wirus świnki ok trzeciego tygodnia po szczepieniu i mogą wystąpić objawy świnki.
KOniec końców jestem dziś w domu zamiast w pracy bo nie chciałam wieźć małego z gorączką do mojej mamy. A temperaturę domierzyłam tylko do 38,2, bo potem mały mi zwiał - pomimo gorączki dalej jest żywotny, tylko więcej się przytula
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
U nas również gorączka, w nocy budzenie i płacz... Na ciele zauważyłam jakieś dodatkowe duże krosty, ale myślałam, że to po komarach, bo tydzień temu trochę nas zaatakowały, a to chyba objaw wysypki odrowej... 
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
u nas bezobjawowo przeszło szczepienie ale po chorobie długo czekałam żeby organizm się wzmocnił i dał sobie rade
Podziel się: