Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie ja także zastanawiam sie nad szczepieniem mojego syneczka, bo lekarz zasiał we mnie niepewność, że dziecko musi mieć zdrowy brzuszek a my mamy zwolnioną perystaltykę jelit, robimy kupki co 6-7-4 dni a jesteśmy na cycusiu i mleczku modyfikowanym. Już sama nie wiem, boję się skutków ubocznych szczepionki. Nawet neurolog z CZD mówiła, że dziecko musi mieć idealnie zdrowy brzusio, bo po szczepionce mogą być problemy z brzuszkiem. Już sama nie wiem co robić a to ostatni moment!
ja szczepiłam i córcia nie miała żadnych skutków ubocznych, szczepiona doustna i ją tylko wstrząsnęłoPodbijam ten wątek, mam córeczkę szczepić we wtorek i trochę się waham, bo boję się skutków ubocznych. Napiszcie o waszych doświadczeniach z tą szczepionka.