nadineczka
Fanka BB :)
też taki kombinezonik oglądałam w sam raz na naszą porę urodzeniową :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, muszą być napki przy dekolcie, żeby główka łatwo przechodziła i dziecko się nie denerwowało, ja też zwracam uwagę na ubranka na suwak, czy on od strony szyjki jest zabezpieczony materiałem, który go oddziela od szyjki dziecka, bo często nie jest i może drapać a nawet pokaleczyć do krwi delikatną skórę dziecka, zwłaszcza metalowy, a plastikowy będzie po prostu drażnił.Jeśli chodzi o moje doświadczenia w kupowaniu ubranek to opiszę wam jak kupiłam w ubiegłym roku śliczny dresik dla dziecka kuzynki mojego męża i okazało się niedawno (ta kuzynka wczesniej nic nie mówiła bo nie chciała mi robić przykrości) że nie ubrała go malemu ani razu bo przy szyi nie mial żadnego odpinania i tak sie go ciasno wkładało przez główkę że mały nie chciał go nosić a i ona nie chciała sie męczyć z ubieraniem go w ten dresik. Dlatego teraz jak oglądam jakieś ciuszki to patrze jak są wykończone przy szyi żeby potem nie męczyć ani siebie ani dziecka:-)
zaraz pstryknę fotkę
oto kombinezonik naszej Iskierki![]()
Tamten wózeczek co pokazywałam to ma skręcane kółka i pompowane
A dzis jak oglądałam to znalazłam jeszcze taki, podoba mi się, ma fajne kolorki :-)
NAJMODNIEJSZY WÓZEK BABY ACTIVE JET+TORBA+FOLIA (693451770) - Aukcje internetowe Allegro