M
MariaOla
Gość
Aniay .... jasne ... ja bym poszła, gdybym mogła :-( i oczywiście, gdyby była w okolicy taka możliwość. Super sprawa, zapewnia ci ćwiczenia rozciągające, wzmacniające mieśnie i przedewszystkim nauczy cię relaksu, który w przerwach między skurczami wydaje mi się bardzo ważny. Prawidłowe oddychanie przeponą dotlenia maluszka, kiedy ten przeciska się przez kanał rodny, relaksuje go i także ciebie.
Aph ... oczywiście, że będę relacjonować moje kolejne spotkania, ale myślę, że coś tak edukacyjnego jak ostatnio może się nie prędko wydarzyć :-)
Aph ... oczywiście, że będę relacjonować moje kolejne spotkania, ale myślę, że coś tak edukacyjnego jak ostatnio może się nie prędko wydarzyć :-)

Nie będę się rozpisywać na ten temat, bo pewnie wiele na ten temat wiecie, ale jeśli coś was nurtuje to pytajcie, spróbuję odpowiedzieć lub odpowiemy sobie na to pytanie wspólnymi siłami :-)
Ale dziewczyny, które je widziały mówią, że działają uspakajająco, bo są bardzo łagodne, szybkie i bez komplikacji.
... co mnie cieszy
więc kompiel przypadła tatusiowi
ale strasznie spodobaly mi sie wozki Tako :-) i chyba wlasnie z tej furmy bryka kupimy :-)