Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!! Nastawiałam się na niezbyt przyjemne sprawy, a poszło gładko, znieczulenie bardzo pomaga, u mnie wcale nie spowolniło akcji porodowej. Gorzej było na noworodkach, zainteresowanie pań połoznych kompletnie ŻADNE, mimo tego, że mała nie chciała dać sie przystawić do piersi panie nie okazywały zainteresowania. A skad przepraszam mama pierwszego dziecka ma wiedzieć jak to sie robi...Teoria sobie, a praktyka sobie...Dopiero w dniu wypisu pojawiła sie p. Ania,która troszke mi pomogła. Mała starciła sporo na wadze i nasze wyjście ze szpitala stało pod znakiem zapytania, ale jak miała nie stracić skoro prawie dwa dni nic nie jadła...a moje prosby o dokarmienie panie kwitowały słowami-nie tędy droga...Podsumowując pobyt na salach poporodowych mogę napisać tylko jedno MAKABRA.bluberia, dzięki za info. ja za jakiś czas idę na zwiedzanie. Czy któraś z Was chodzi na szkołę rodzenia do dwójki?