Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jasmina gratuluje!!!! nawet dobrze że zostałaś w szpitalu bo nie musiałaś się martwić że nie zdążysz dojechać do niego ;-) i poszło ci dość szybko! jeszcze raz gratuluje
Jaśmina my robiliśmy naszej Julci prywatnie usg główki (bo przeszła zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych) i odrazu bioderek u doktora Szczurka...wogóle to przez pierwszy rok do niego chodziliśmy jako do pediatry.
Jaśmina jak napisałam galazka, u Szczurka możesz zrobić usg ma świetne podejście do dzieci i jest cierpliwy ;-) numer do niego znajdziesz w żółtym jeżu czy przeglądzie ;-)
ja Szczurka znam ze szpitala i też stwierdzam że fajny dr z niego ma podejście do dziecka i do świeżo upieczonej mamy. Mnie troszkę podniósl na duchu jak okazalo się ze Bartuś ma żółtaczkę chyba wyczuł moje przerażenie bo zaraz powiedział żebym sie nie przejmowała bo jest farmakologiczna itd...