Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nonek pisze:Witam wszystkie uzytowniczki! Wlasnie dzis sie dowiedzialam, ze bede po raz drugi mama. Jestem przerazona! Poprzednia ciaze prowadzil dr Panszczyk, ale niestety wyprowadzil sie do Lubina( tam zreszta rodzilam). Mieszkam we Wroclawiu i pilnie poszukuje naprawde dobrego lekarza! Bo jak tydzien temu trafilam do swojej przychodni i lekarz powiedzial mi, ze brak miesiaczki to stres, USG zrobil od niechcenia jakies 3 sekundy, i przepisal mi jakies hormony na wywolanie miesiaczki, to juz nie chce tam isc. Zreszta recepta dawno lezy w smieciach. I teraz nie mam sie gdzie zwrocic!
.
nonek pisze:Jaka przychodnia? W budynku Budopolu, AA-vita. Tam przyjmuje doktor Blok i jest podobno ok. Ja trafilam na drugiego, ale nie pamietam nazwiska. A jesli chodzi o przychodnie, jak cenowo sie to uklada jesli chodzi o przychodnie Na Grobli i Mediconcept? Bede wdzieczna za info.
nonek pisze:dyda on tam wlasnie juz dawno nie przyjmuje, dlatego sie pytalam czy na Slowianskiej moze mozna go zlapac. Ja przed i cala ciaze chodzilam do AA Vity. Teraz przyjmuje tam jakis palant. Niestety.
dzustta pisze:Hej. 16 dni temu urodziłam śliczną córeczkę. Rodziłam jednak na brochowie.Jestem zadowolona bo trafiłam na świetną położną która wykorzystując to iż pokój do porodu rodzinnego był wolny, namówiła nas na poród rodzinny za co z góry jej dziękuję, bo obecność męża baaaaaaaaaaardzo dużo pomogła.Małą miałam cały czas przy sobie.Co do pielęgniarek to były różne, raz trafiały się super babki które z chęcią służyły pomoca a raz leniwe odbębniajace tylko swoją robotę. Ogólnie da się przeżyć. To pa ...pozdrawiam 8)