reklama

Hej!
Ja rodziłam na Brochowie i jestem zadowolona. Gdy leżałam w szpitalu to była tam dziewczyna która miała mieć cesarkę z powodu wady wzroku. Z tego co wiem to chyba tam biorą pod uwagę tagie zaświadczenia.
Powodzonka :laugh:
papapa

Ja rodziłam na Brochowie i jestem zadowolona. Gdy leżałam w szpitalu to była tam dziewczyna która miała mieć cesarkę z powodu wady wzroku. Z tego co wiem to chyba tam biorą pod uwagę tagie zaświadczenia.
Powodzonka :laugh:
papapa
ania.antoś
Zaangażowana w BB
hej. ja takze uważam że na Kamieńskiego wykonuje sięza dużo cesarek... naszczeęście mnie to ominęło

ania.antoś
Zaangażowana w BB
moim zdaniem, miano wspanialego lekarza należy się doktorowi Jarosławowi Papieżowi z przychodni na ul. Pabianickiej, wspaniały człowiek, wyrozumiały i zawsze uśmiechnięty... Naprawdę warto pół miasta przejechać aby się do niego dostać, prowadził moją ciaże i jestem z Jego opieki zadowolona, naprawdę zna się na... roli ;D

Ja na pabianickiej miałam dwóch lekarzy (chyba dr Tomaszewicz?? i jeszcze jakaś pani dr) i były to moje pierwsze wizyty i czułam się na nich jak KROWA a nie jak człowiek. 
Cieszę się że w końcu jakiś normalny lekarz tam pracuje

Cieszę się że w końcu jakiś normalny lekarz tam pracuje
ania.antoś
Zaangażowana w BB
też byłam u tej pani doktor, i rzeczywiście pani ta była niemila i traktowała kobiety jak rzeczy  ale naszczeście byłam u niej tylko raz.
 ale naszczeście byłam u niej tylko raz.

reklama