Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-(
).Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(

Szkoda,że nikt mi nie podpowiedział.ale już...
Mogę wyrazić swoją opinię,bo już jestem po wizycie u ginekologa:
dr Wnuk z "Bazarowa"-ODRADZAM!!!
Dla mnie lekarz nie kompetentny i z gabinetu wyszłam wściekła jak osa i chciało mi się płakać.
Stwierdził,że nie może mi pomóc w staraniach o dzidzię,bo nie jestem mężatką,a jakbym była to wg niego na pewno nie miałabym odpowiedniego stażu małżeńskiego.
Ale to,że z moim jesteśmy ze sobą kupę lat,jestem po poronieniu i bardzo chcemy mieć dzidziolka to nic nie znaczy...:-(
Jedynym badaniem.które przeprowadził to badanie palpacyjne (chyba tak się to pisze...).
Żadnych dodatkowych badań i kazał przyjść za kilka miesięcy...ohhh...szkoda słów...:-(