lenka 2910
Zaangażowana w BB
Z tego co słyszałam to w Łasku najlepiej opłacić sobie położną bo inaczej może byc naprawde nieciekawie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nikulek, jak Ci sie chce, to poszukaj mojego postu ileś stron wcześniej-dość dosadnie napisałam,co myślę o tymże szpitaluWitajcie kochane!
Czy może któraś z Was ma doświadczenia jeżeli chodzi o Szpital im. Kopernika, bądź słyszała co nieco o porodzie w tej placówce. Ponadto chciałabym wiedzieć ile w naszym województwie bierze prywatna położna. Dziękuję z góry za odpowiedź . Pozdrawiam.
.NIE POLECAM. Poza tym, myślę,że to najgorszy szpital połozniczy w Łodzi,jeśli chodzi o sprzęt, lekarzy i takie rzeczy jak ilość łóżek na sali i posiłki. Ja zawsze się dziwię,że mając do wyboru CZMP, Rydygiera i Madurowicza, sa jakieś chętne do Kopernika