• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

Dziewczyny, jest jeszcze Gameta w Rzgowie na nfz. Opinie zbiera bardzo dobre, jestem już po wizycie kwalifikacyjnej i szczerze mówiąc zdecydowałam się na poród tam już od wejścia na oddział. Zarówno lekarz jak i położne super, oprowadzono nas po oddziale, wygląda rewelacyjnie. Czy któraś z Was tam rodziła??

reklama
czy ktoś rodził w profamili i może mi podpowiedziec kiedy się tam zglosić? w którym tygodniu ciąży można przyjśc na wizytę? czy trzeba zanieść jakieś dokumnety wcześniej ? jestem w 30 tygodniu ciaży i chciałabym wybrać sobie ten szpital ale jestem w ciaży zagrożonej i nie wiem jak to powinno się odbywać

Czytam ten temat i odpowiedzi, które mnie interesują są dość przestarzałe. Jak w tej chwili jest z porodem w Madurowiczu czy nadal wart polecenia, i jak z karmieniem piersią czy pomagają pielęgniarki i położne? Czy jest tutaj ktoś kto tam rodził i nie miał stamtąd lekarza prowadzącego ciążę? A może ktoś mógłby wypowiedzieć się również na temat porodu w Szpitalu w Sieradzu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry