reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Szpitale , lekarze, położne w KATOWICACH

reklama
Cześć! Ktoś mi zachwalał kolejowy, ale niezbyt precyzyjnie, więc trudno mi coś wywnioskować. Ja rodziłam na Raciborskiej. Polecam.

A

Aszka

Gość
Witam, ja rodziłam w kolejowym kilka miesięcy temu i jestem średnio zadowolona z tego szpitala ale pocieszam sie tym że zawsze mogło byc gorzej.Drugi raz nie wiem czy bym sie na niego zdecydowała.Jesli chodzi o szczegóły to podaje mój adres:Aszka111@poczta.onet.pl. Pozdrawiam

Witam
Ja rodziłam na Raciborskiej dwa razy, polecam. jeśli chodzi o lekarzy i położne - SUPER
Oddział noworodkowy też nie najgorszy, może trzeba się trochę przypominać pielęgniarkom, ale pediatrzy napewno bardzo dobrzy. Nawet teraz dzwonię tam do Poradni Laktacyjnej
Pozdrawiam :)

olgap

Aktywna w BB
witam wszystkie mamy!!!
miesiąc temu przeprowadziłam się do katowic i oprócz męża nie mam tu nikogo...:-((( a termin porodu tuż tuż....
mam rodzić w Centralnym Szpitalu Klinicznym. może jakieś opinie na temat tego szpitala lub personelu????
z góry dziękuję za pomoc

;D ;D ;D Witajcie!!!!!!!!!!!!

Szukam jakiś wiadomości na temat kliniki połozniczej w Katowicach, która się mieści na ul. Medyków (Ligota)...Zmieniłam lekarza który dotychczas mnie prowadził i również szpital. Niestety nic o nim nie wiem i troche zaczynam się obawiać z czym mogę się spotkać.
Dzięki za jakiekolwiek informacje.... :)

olgap

Aktywna w BB
Moją ciążę prowadzi dr Włoch i z tego co mówi to nie ma się czego bać. Jak dotej pory nie spotkałam się z negatywną opinią dotyczącą tego lekarza (oprócz mojej "kochanej" teściowej) albo szpitala.

zozanka

Fanka BB :)
ja polecam Centralny Szpital liniczny Śląskiej Akademi Medycznej na Ligocie. Oczywiście nie wszystkie położne. Być może dobrze wspominam poród bo długo tam leżałam i znałam dobrze położne, może byłam traktowana lepiej z tego powodu. Ale słyszałam też pozytywne opinie innych mam. nie polecam doktora Bakona---cham i ignorant

zozanka

olgap....doktor Włoch to super, wesoły i optymistycznie nastawiony do życia facet,,,,,,bardzo miło go wspominam, jedyeny , który mnie nie dołował nowymi złymi wiadomościami. Ja rodziłam w tej klinice...bardzo fajnie. Mam tylko nadzieje że po porodzie trafisz na te ładniejsze sale.....bo niektóre to pożal sie boże....syf kiła i mogiła ;)

reklama

zozanka

acha zapomniałam dodać, że komfort rodzenia zależy od tego na jakie położne i lekarzy się trafi. Ja w tym szpitalu leżałam prawie 2 miesiące. Miesiąc na porodówce w sali przedporodowej ( groził mi przedwczesny poród) więc zdążyłam poznać personel szpitala. Z lekarzy unikaj Bakona i Krauze.....tak dla świętego spokoju

Do góry