ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mam zamiar rodzić w Bielańskim - czy ktoś zna położną panią Mirosławę Michalak z tamtejszego szpitala?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ninjakorps, dziś poznałam położną Barbarę Aleksandrowicz, na razie oglądałam szpital, bo szukam miejsca na czerwiec, bardzo miła, pomocna pani, jesli chcesz, mogę Ci dać namiar

Pozdrawiam:-)
rodziłam ok. tydzień temu w św. Zofii i gorąco polecam położną p. Łucję Talmę, osoba bardzo życzliwa, kompetentna, opanowana i cierpliwa, potrafi być też stanowcza. Pomoc podczas porodu polega na tym, że przy fazie wypierania położna cię prowadzi i monitoruje cały czas maluszka, w którym miejscu dróg rodnych się znajduje, jakie jest jego tętno etc. i dyktuje ci tempo parcia, żeby m.in. chronić krocze, podpowiada pozycje, które mogą ci odpowiadać, masuje krocze oliwką etc. Z tego co wiem, na stronie św. Zofii są jakieś filmy - może tam jest porodówka? sprawdź, ja widziałam film o św. Zofii w szkole rodzenia, wątpię, żeby cię wpuścili do szpitala, to przecież nie muzeum ani galeria sztuki