ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mam zamiar rodzić w Bielańskim - czy ktoś zna położną panią Mirosławę Michalak z tamtejszego szpitala?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ninjakorps, dziś poznałam położną Barbarę Aleksandrowicz, na razie oglądałam szpital, bo szukam miejsca na czerwiec, bardzo miła, pomocna pani, jesli chcesz, mogę Ci dać namiar

Pozdrawiam:-)
rodziłam ok. tydzień temu w św. Zofii i gorąco polecam położną p. Łucję Talmę, osoba bardzo życzliwa, kompetentna, opanowana i cierpliwa, potrafi być też stanowcza. Pomoc podczas porodu polega na tym, że przy fazie wypierania położna cię prowadzi i monitoruje cały czas maluszka, w którym miejscu dróg rodnych się znajduje, jakie jest jego tętno etc. i dyktuje ci tempo parcia, żeby m.in. chronić krocze, podpowiada pozycje, które mogą ci odpowiadać, masuje krocze oliwką etc. Z tego co wiem, na stronie św. Zofii są jakieś filmy - może tam jest porodówka? sprawdź, ja widziałam film o św. Zofii w szkole rodzenia, wątpię, żeby cię wpuścili do szpitala, to przecież nie muzeum ani galeria sztuki