reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne, znieczulenia, SN vs. CC

w moim szpitalu 2 lata temu było 'poród bez bólu' ale jak chciałam znieczulenei to babsko miało mnie gdzies, w ogóle treafiłąm na beznadziejną położną, a potem to juz powiedziała ze za późno

jak ją teraz zobacze to poprosze o zmiane personelu bo mam takie prawo, ale mam nadzieje ze teraz jak odremontowali to coś sie zmieniło i nie będzie problemu, ale postaram sie to ustalic z lekarzem
chociaz co on ma do gadania nawet nie wiadomo czy na jego dyżur trafie

reklama
w moim szpitalu 2 lata temu było 'poród bez bólu' ale jak chciałam znieczulenei to babsko miało mnie gdzies, w ogóle treafiłąm na beznadziejną położną, a potem to juz powiedziała ze za późno
U mnie było podobnie :tak:Położna na moje pytanie o znieczulenie powiedziała wyniosłym tonem: "W naszym szpitalu preferujemy poród naturalny"!! :wściekła/y:Tym razem załatwię to z lekarzem jeszcze przed porodem (mój lekarz pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić). :tak:

Aha bo ja to miałam HB 8,5, hematokryt 28% a czerwonych coś ok. 3. A Ty chyba o płytkach krwi mówisz? tego akurat miałam dużo, ale i tak po porodzie miałąm przetaczane 2j krwi.

Oj dziewczyny to ja Wam zazdroszczę bo w moim szpitalu nie ma opcji znieczulenia, nawet gdybyś chciała zapłacić :no: znieczulają tylko do cesarek :baffled:

reklama
a powiedzcie czy przez zzo trzeba jakieś badania robić na krzepliwość czy cos?? bo znalazłam takie info ze trzeba, ale nie słyszałam od znajomych żeby ktoś robił, chyba ze to w szpitalu robią ??

Do góry