aga0411
szczęśliwa mama
szukaj szukajszukam właśnie gabinetu prywatnego na USG 3d ale ceny są przerażające wie ktoś o troszkę tańszym gdzieś w wlkp
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szukaj szukajszukam właśnie gabinetu prywatnego na USG 3d ale ceny są przerażające wie ktoś o troszkę tańszym gdzieś w wlkp
dr Marek Malewski w Śremieszukam właśnie gabinetu prywatnego na USG 3d ale ceny są przerażające wie ktoś o troszkę tańszym gdzieś w wlkp

właśnie tezmyslałam o tym ze śremu, ale jak widzę- dupa. pewnie też wyląduję w Poznaniu. zdzwoń może do centrum zdrowia kobiety na ul. cienistej i zapytaj ile biorą, bo wiem ze robią.poda mi ktoś na usg 3d poznan namiary dzwoniłam do śremu i przyjmuje tylko swoje pacjentki
no ja własnie też do tego centrum dzwoniłam bo chciała się o prenatalne spytać i też nikt nie odbiera :-(własnie dzwonie tam od 15 minut i nikt nie odbiera dzwoniłam również do kliniki Promienistej w Poznaniu 250 złotych i mogę juz w czwartek przyjechać