Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Też się butelkujemy i to w zasadzie od początku(kiepskie brodawki i maaaało mleka). Ja nie miałam żadnych wyrzutów sumienia( żal było patrzeć jak maluszek jest głodny, probuje ssać, ale nie może zlapać brodawki:-().Najbardziej mnie jednak zdumiały położne, bo owszem widząc jak ciągle próbujemy się nakarmić i żadnego rezultatu( małemu strasznie spadała waga)dały nam butelkę, ale zabroniły cokolwiek mówić pediatrze na obchodzie, bo teraz jest preferowane karmienie piersią i wg pediatry mamy się męczyć do skutku
Po 2 miesiącach zabawy z cycusiem(bo moje szczęście w końcu wyciągnęło sobie jedną brodawkę)niestety mleczko skończyło się definitywnie.A teraz jeszcze musieliśmy przejść nanutramigen, bo misio ma skazę białkową....to tyle z nieco przydługaśnej opowiesci
, wiec mojej piersi wogole nieuznawal za cos ma mu dac jesc, jak zakladalam oslonke z silikonu to cos tam ciagnol ale slabo i strasznie sie denerwowal i plakal , pol kilku dniach prob i meczarni dalam sobie spokoj, sama jestem butelkowym dzieckiem i jakos wyroslam na zdrowa osobe wiec z optymizmem patrze na brak mleka matki w diecie , 

ja tez podawałam córce mleko dłużej, ale do końca 5 m-ca, ale ona jest na bebilonie pepti.
.