Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
gonia ale sie rozpisalas ale dokladnie ujełaś swoje spostrzeżenia związane z karmieniem.... dzięki wielkie coś na się forum wyciszyło pewnie to przez piękn ą pogodę i spacerki
Ja tej pięknej pogody mam dość . Bobas mi marudzi, wychodzę z rana tylko. Później to horror. Jeszcze ząbkuje, tak więc nie nudzę się nawet przez sekundę. 25 stopni ok, ale nie 35 i więcej. Jeszcze kilka stopni i zaczną mi się pocić włosy i paznokcie : Mój skarb preferuje w taką pogodę letnie mleko i kaszki...muszę go tylko przekonać do deserków, bo coś się krzywi, ale to dopiero początek . Cyca jeszcze dostaje, dosłownie jesteśmy potem sklejeni. Biedne te nasze dzieciaczki w taką pogodę. Hejka ;D
Ja też mam powoli dość tej pogody Dzieciak się męczy, a ja się męczę z nim Ale jak zacznie padać, będziemy narzekać na deszcz
A póki co mój szkrabol chłodzi się tak
Chętnie wlazłabym tam razem z nią Sąsiadka z balkonu obok zagląda i też zazdrości
Witam!Pierwszy raz jestem z Wami na forum. Jestem mama butelkowa od samego poczatku, ze wzgledu na leki które musze zazywac. Przyjmijcie mnie prosze do swego grona! Pozdrawiam! :laugh:
minia1976 super sprawa z tymi basenikami ja tez małemu zafundowałam taka zabawe tyle że nie na balkonie tylko na trawce a jaka jest potem wojna gdy trzeba wyjść z wody :
a my by;ismy dzis w kryspinowie........ bylo super caly sprzęt dla Małej spakowalismy i 7 godz zleciało jak nigdy, powiem wam ze lozeczko turystyczne to swietna sprawa.. a jak u was z jedzeniem maluchów na tym upale