reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

aska, a ja nie zamierzam Ci dawać żadnych rad :) To Twoje dziecko, Twój rozum i Ty wiesz co będzie dla Twojego szkraba najlepsze. Decyzja należy do Ciebie i chyba tak naprawdę żadna z nas w jej podjęciu Ci nie pomoże i nie da gotowej odpowiedzi :)
Trzymaj się :D

reklama
Dziekuje dziewczyny ;)

Mysle ze powalcze o przedluzenie laktacji bo niestety juz dzis widze ze coraz mniej mam pokarmu - tak dziala na mnie stres i gdy sie martwie. Chcialabym bardzo karmic przynajmniej do pazdziernika a i pozniej nawet jesli bede musiala odciagac pokarm i zostawiac mamie.

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie !

aska outada...jak już ruszy laktacja to będzie ok....na mnie stres i zmartwienia też działają destrukcyjnie.Trzeba myśleć pozytywnie. Staraj sobie masować piersi, to też pomaga w laktacji. I odciągaj, odciągaj i przystawiaj koteczka ;D. Musi się trochę na nowo nauczyć ssać pierś, skoro dostawał butlę w szpitalu. A tak na marginesie, kto dał prawo im w szpitalu decydować za Ciebie jeśli chodzi o podanie butli? Chyba, że mieli powody...

aska outdata
Myślę, że jeśli chcesz to dasz radę!!!

Trzymam za was kciuki a zwlaszcza za twoją silną wolę.

Pozdrawiamy

witam mamusie:)
mam pytanko:)
jak dziecko wam uleje to czym myjecie np. pościel żeby nie śmierdziało??? bo z mlekiem swoim nie mialam takiego problemu, ale jak pije jzu modyfikowane, to cuchnie :(

Dziewczyny, czy wygotowujecie nadal butelki na mleczko.
Ja ciągle tak robię i zastanawiam się do kiedy jest takie zalecenie.

Koteczku to pytanie głównie do ciebie bo nasze małe smyki są chyba na tym wątku najstarsze.
Choć znając Arka to pewnie już pije z Kubka.

Pozdrawiam

ja tylko zalewam wrzątkiem zakręcam butlę, żeby wylało się trochę wody i nic się małemu nie dzieje; robię tak od początku;
pozdrowionka

Izabelka ja przecieram takimi chusteczkami np pampers..niestety to nie zalatwia do konca sprawy ale jest ciut lepiej. Jaim mlekiem karmisz malego? z mojego doswiadczenia wynika ze strasznie ulewamy po bebiko najlepsze bebilon.

reklama
Ja daję NAN i bardzo smakuje maluchowi. Ja poprostu wszystko rzucam do prania jak zdarzy mu się ulać i nie cuchnie ;D.
Ja do tej pory wyparzam butelki i smoki....nie wiem właściwie do kiedy trzeba to robić....Nie pamiętam jak było ze starszym...chyba z tego co pamiętam to do około roku tak robiłam, ale nie wiem czy to nie przesada ::)

Do góry