reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
mam labe.... ;)moja majunia spi juz 3 godzinki ....hmmmmmm. ciekawe jak zasnie na noc...hihiiii. to nic jurto jej wszystko wolno.
KOŃCZYMY ROK. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
pozdrawiamy.

mam jeszcze pytanie kto powie mi jak zamiescic fotki . nie wiem .....hihihiihi a chciałabym pokazac wam moją pszczółeczkę

w lesie to bylismy w niedziele ale grzybów jeszcze nie było - moze ja nie umiem szukać ::) :p ale było miło i sympatycznie a jakie powietrze :)

madziu wszystkiego najlepszego dla Maji ucałuj ja od bb ciotek

w lesie bardzo przyjemnie , ale grzybów brak... polecam spacer cisza i matak natura naprawde regenerują

a co do kaszek to nie wiem czemu mojej Małej się odwidziały ani kleiku ani z jablkami jz jesc nie będzie, a w dodatku mało pije a jka juz to tylko łyżeczką muszę jej podawać koszmar

reklama
Do góry