reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

SZTUCZNE MLEKO

minia
chyba tak ...............:laugh2: :-D :tak: :tak: :tak: :tak:
no i znów wlaka ze spaniem po południu co radzicie??odpuscic niech nie spi czy usypiac???nie wiem w sumie ja mysle ze popłudniowa drzemka jest dziecku potzrebna .....pózniej jak sie niewyspi taki,,obywatel" to daje w kosc??HELP

reklama
Cebion to sama witamina c a cebionmulti to witamina c z dodatkowymi jeszcze witaminkami.
u mnie na poczontku ten nalot myslałam ze po mleku ake to były początki plesniawki która z jezyczka przeszła na całą buzie. Podawałam cebionmulti rano5kropelek i w południe sam cebion ok 5 kropelek w momentach najwiekszej plesniawki potem zmniejszałam a aftin nie pomagał..

najlepiej i najszybciej jak juz jest duza pomoze pioktaninazroztworem wodnym(NIE NA SPIRYTUSIE) wysmarowac na noc buzie(bo robi sie fioletowa) tak ze dwa razy mi pomogło a potem trzymałam na witaminkach.

ja mam podobny problem moja jak wstanie ok 11 to potem przez cały dzien nie śpi ucina sobie dzremki po 15-30min i tyle.
A wczoraj jadła pomidorową z ryzem na cielęcince i zadnych rewelacji nie było.:-D

heksa podziwiam cie za tą cielęcinkę ja jej nie podam szybko bo to silny alergen a nie chce eksperymentowac u nas kurczaczek i króliczek i jest super rośnie Mała jak na drożdżach

Madzia ja tez ostatnio mam ten sam problem z drzemka popoludniowa. Moj maly nie za bardzo sie teraz kwapi do spanka, ale jestem konsekwentna i go klade do lozeczka, puszczam karuzele daje jakas zabawke, a on sobie cos tam po swojemu pomarudzi i za kilka minut usypia:tak:

Słuchajcie dziewuszki, możeby połączyć dwa wątki Butelkowe Dzieciaki i Karmienie butelką? Widzę te same babeczki miotają się po dwóch wątkach :-) Co Wy na to?

reklama
Słuchajcie dziewuszki, możeby połączyć dwa wątki Butelkowe Dzieciaki i Karmienie butelką? Widzę te same babeczki miotają się po dwóch wątkach :-) Co Wy na to?

Do góry