Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Barszczyku ale "prawdziwnego":-
:-)
- dostalam az 3 propozycje i musze jak najszybciej sie na jedna z nich zdecydowac. Nie jest to to co robilam wczesniej, ale bardziej odpowiedzialne i rozwijajace, a wiec dla mnie super. Nie bedzie tez problemu z pol etatem tj. praca od 8-12, co dla mnie bylo b.wazne, bo przeciez dla dzieci tez musze miec czas.Pscola - ta babeczka jest z Orli. Orla to miejscowość za Bielskiem Podlaskim, mniej więcej 45 km. za Białymstokiem. Rozmawiałam z mamą i podobno nawet lekarze się do Niej zgłaszają....No sama nie wiem już co o tym myśleć....w każdym razie Filipek zmienił się nie do poznania....Hej Babeczki,
no to jestem spowrotem i chyba trzymanie kciukow pomoglo, bo poszlo dobrze:-):-)
- dostalam az 3 propozycje i musze jak najszybciej sie na jedna z nich zdecydowac. Nie jest to to co robilam wczesniej, ale bardziej odpowiedzialne i rozwijajace, a wiec dla mnie super. Nie bedzie tez problemu z pol etatem tj. praca od 8-12, co dla mnie bylo b.wazne, bo przeciez dla dzieci tez musze miec czas.
Margott - z zalozenia tez w takie "czary" nie wieze. Najwazniejsze jednak , ze moglas sie wyspac! A skad ta babka jest? bo ja mam rodzine za Bialymstokiem (moj tatus tam sie urodzil )

Patrycja, ja Filipka kąpię w krochmalu (wiem, jak to brzmi ale działa) tak mi doradziła położna, właśnie z racji tej, że maluszek ma wyjątkowo suchą skórę. Np.kąpię Filipka co 2 dzień, więc w krochmalu 1 raz w tygodniu. Poza tym do wanienki wlewałam trochę mleka i oliwkę z oliwek - też miałam mieszane uczucia ale czego nie zrobi się dla maluszka. Jednak ostatnio odkryłam LINOLA FETT - r e w e l a c j a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po 1 użyciu widzisz efekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skóreczka jest delikatniutka i aksamitna w dotyku, krem jest w aptece, bezzapachowy, no jestem po prostu oczarowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!No Margot i Pscola-super z Was mamuki:-)
Marggot ja tez w takie cosnie wierze ale najwazniejsze ze niuniek slodko dzis spal,Tobie uadalo sie rowniez i niech juz tak zostanie...
Co do takiej suchej skory to moja ma tez cos takiego i ja obstawialam ze to alergia...Moj lekarz jednak twierdzi ze to poprostu typowa dla dzieci egzema...Mojej dodatkowo rozdwajaly sie paznokcie...dostalam specjalny krem...mala jednak nadal ma miejsca suche i amm je smarowac tez zwyklym olejem co od niedawna czynie i widze poprawe...Mialam juz to dawno zaczac praktykowac ale jakos mnie ten olej obrzydzal,mialam wrazenie ze mloda bedzie smierdzialo...Okazalo sie ze kujawski wcale nie smierdzi![]()