Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo bedzie jeszcze szybciej...ja do siebie na slask (pochodze z miejscowosci za Opolem 60 km. w kierunku Czestochowy)mam 900 km, ale duzo czasu sie wlasnie traci przejezdzajac przez Boleslawiec i wiochy...a na pomorze do meza 1100 i tam to jest tragedia,bo 450 km. trzeba przez polske przejechac i to takimi drogami,ze zal.

Czesc,ja sie melduje...dawno mnie nie bylo.Interesuje mnie to co napisala pscola o autostradzie otwartej...Moj maz bedzie jechal po moich rodzicow na swieta wiec dobra wiadomosc dla mniebo bedzie jeszcze szybciej...ja do siebie na slask (pochodze z miejscowosci za Opolem 60 km. w kierunku Czestochowy)mam 900 km, ale duzo czasu sie wlasnie traci przejezdzajac przez Boleslawiec i wiochy...a na pomorze do meza 1100 i tam to jest tragedia,bo 450 km. trzeba przez polske przejechac i to takimi drogami,ze zal.
My jestesmy juz po chrzcinach...malutka grzeczna w kosciele byla,jak ja ksiadz woda lal nawet nie zaplakala
Musze uciekac,innym razem napisze wiecej,bo teraz nie mam czasu(malutka).
bo na sierpiowkach 09 juz wszystkie maluszki poszczepione(i to nie raz) tylko nie moja.