• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Patrycja - Gratulacje i gumowych drzew!:-)

Jolka - my bylismy z Aramisiem w Polsce jak mial 2 miesiace, co prawda karmilam wtedy piersia, ale z butelka tez nie problem, woda do termosu, odmierzone porcje mleka w pudeleczkach (kupisz za grosze w DM), najadl sie, przewinelismy i dalej jazda, cala droge przespal

Blond - a to pech, jak nieszczescia to parami:szok:??? nie daj sie i nie popusc

reklama
My swieta spedzamy w Polsce
Czeka mnie sterta prasowania, pakowanie :-D
dzis troche stroikow swiatecznych wyciagnelam no i choinka to atrakcja dla laury szczegolnie swiatelka na niej:-D:-D
jedziemy pod koniec tygodnia piatek lub sobota.Ale napewno jeszcze zagladne przed swietami :tak:wiec zyczen nie bede pisala za wczasu:rofl2:

A jak u was z przygotowaniami?

Ja mam ustrojone od kilku dni okno lampkami w kuchni i balkon ...ale juz mam nazorgowane zielonego ,zeby porobic stroiki...chyba bede kupowala tez na dniach choinke...moze nie taka duza jak zawsze bo praktycznie od 19-stego nas nie bedzie do 29-go...bo tez w polsce a potem wracamy tu na sylwestra spowrotem...Mala do tesciow wiec bedziemy mieli z 3 dni wolnego :-) i spanie do poludnia:-D

Oj kochana juz widze te blogie lenistwo:tak::tak:Fajnie sie macie ja nie mam komu zostawic Laury niestety cala rodzina w POlsce:sorry:Ale im dalej tym lepiej:-D:-D
Fajnie spedzicie swieta i wrocicie do swiatecznego domku, extra!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry