• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szukam Mam z Niemiec

U nas tez pogoda w kratke, dzisiaj to padalo, to slonce wychodzilo, tempka ogolnie znosna. Co do zamknietego z tytulu zapodawania fot, to jestem za. Rowniez nie lubie wstawiac swoich zdjec na widok publiczny. Fakt, ze takie watki szybko umieraja smiercia naturalna, ale my korzystalybysmy z niego tylko i wylacznie by powklejac zdjecia:-)

reklama
patrycja ten tusz co ania kupila to jest ten w centki i mi bardzo pasuje uwazam ,ze jest super tylko ta cena mi nie bardzo , ale chce sie byc piekna to trzeba cierpiec
ja osobiscie lubie i uzywam loreal architekt

aniu no no to tylko sprawa terminowa kiedy my sie spotkamy juz nie moge sie doczekac hihi

no ja ten w centki sobie kupilam tez bo tak w douglasie zachwalaly i okazal sie kupa :-D o wiele olepszy jest dla mnie ten zloty...bo ten w centki mial byc tylko bardzeij czarniejszzy...no ale to tez kwestia dlugosci rzes...ja mam te krotkie niestety..i chyba numer 1 dla mnie bardzeij Ardeco niz HR... ;)

Witam! Kod pocztowy to 44536 a miejscowosc Lünen kolo Dortmundu.
Hmm do Düsseldorfu rzeczywiscie nie jest az tak daleko mam tam znajoma jeszcze ktora znalam z Polski i wlasnie niedawno zostala po raz drugi mama:)

ellooo

Malenstwo mam do Ciebie 130km:eek:
Patrycja ja dlugorzesista wiec ten w centki jest idealny:tak: Najwazniejsze ze rzesy wygladaja naturalnie Nienawidze jak laski maja wytuszowane rzesy grubo, posklejane i wygladaja jak z okna na plac:-D:-D

Wczoraj bylysmy na kontroli u dentysty.Laura super otwierala buzi i dostala od Pani prezent.Dzis ja bylam bo mi ploomba wypadla.Mam przyjsc za pol roku do kontroli:tak:Laura ma termin za 3mc.Robimy takie wizyty zeby sie nie bala isc do dentysty jak juz faktycznie bedzie z czym.Teraz ma piekne zabki i oby jak najdluzej:tak:
Pogoda u mnie lipna bo deszczowo.Chyba z PL przyszla:cool:

no ja nie lubie tez pozklejanych rzes... uwielbiam sie malowac tak wogole...nowe makijaze wyprobowywac :-) i odziwo zawsze wyjdzie mi fajowo :-) A HR ma fajowy blyszczyk w kremie...ale cena troche przerazajaca bo 49 euro:cool::-D chwalilam sobie swego czasu plyny dwu-fazowe ...czesta daja w komplecie z tuszami... :-)

A ja dzis wreszcie wyrwalam trampki jeansowe dla siebie...mialam upatrzone ale numeru nie bylo...dzis zajechalam i byly :-) ale przy okazji zgubilabym kluczyk od auta...bo jak wpadlam do tego sklepu z butami to tylko buty i kurz za mna bylo widac :-D wiadomo-w swoim zywiole i o bozym swiecie zapomialam...dopiero jak czas do wyjscia to panika:szok::-D

Jeny dziewczyny tu jak cisza to cisza a jak sie rozpiszecze to ciezko za Wami nadazyc:-D
U mnie bylo pare dni pieknej,cudownej,wspanialej pogody a dzisiaj...znowu deszcz:wściekła/y:
I to leje non stop...
Patrycja milego pobytu w PL :-) fajnie masz,tak czesto w PL ...ja to raz gora dwa razy w roku.Najdluzej nie bylam rok i 8 miesiecy...
Co to tuszy do rzes to ja na e'bayu kupila se z loreal z ta okragla szczoteczka-spoko jest,ale trzeba duzo czasu poswiecic by porzadnie oko pomalowac a ja to ostatnio sie wszedzie spiesze i zaczyna mnie to wkurzac....tez tak jak tu jedna z Was lubie architect loreala.
Ugotowalam,pojadlam i teraz najchetniej poszlabym spac :eek:

Patrycja no to zaszalalas w sklepie.Ale jak kobieta na zakupach to nie mysli o kluczykach.Ja tak kiedys odlozylam klucze na polke w sklepie:szok::-D
Co do makijazu to ja raczej z tych nie malujacych sie:-D:-D Krem i tusz to u mnie jest prawie codziennie ale tak serio to sie maluje na jakies psotkanka czy przyjecia:sorry2:
Pozatym nie umie sie malowac:-D:-D:-D:-D

Jolka masz racje jak jest cihco to czasem i pare dni a jak klecimy z koksem to na maxa:tak:Kolejnym tuszem zapewne bedzie architekt:tak:

reklama
No to ja musze tez wyprobowac tego architekta...jak tak polecacie...ale to nie jest zaden dwu fazowy? bo tych nienawidze... ;-)
Mloda juz w kita...ja wlasnie zjadlam sniadanko...dokoncze sprzatanie i zaczne pakowac sie do Pl.dzis wieczorem wyjazd...Juz sie ciesze bo cala droge moge prowadzic -a ja tak uwielbiam jezdzisc autem ;-):-) Jaka dzis u Was pogoda? bo u nas niezbyt...widac ze zimno jest i padal w nocy deszcz bo wszedzie mokro....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry