patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Anka za chiny nie moge znajsc jakiegos zdjecia zeby bylo mnie widac cala...i efekt calej sukienki...wkleje Ci takie "najlpesze"
sukienka miala te sznureczki jeszcze po bokach od pachy az prawie po sam dol...fajowo wygladalo..ale prawie przy kazdym obrocie w tancu jak partner mial marynarke to zahaczali mi o te sznurki
dobrze ze z golym tylkiem do domu nie wrocilam 
Jolka mysle ze kuchnie -meble spokojnie taniej dostaniesz w polsce...ale sprzety juz bym kupowala tu...zeby wrazie jakiegos problemu nie jezdzic na gwarancje do Pl.
U nas szykuje sie kolejny weekend imprez :-) wyjezdzamy w sobote do miedzyzdroi...wracamy w poniedzialek...mloda jedzie na sluzbe do babci i dziadka:-)
sukienka miala te sznureczki jeszcze po bokach od pachy az prawie po sam dol...fajowo wygladalo..ale prawie przy kazdym obrocie w tancu jak partner mial marynarke to zahaczali mi o te sznurki
dobrze ze z golym tylkiem do domu nie wrocilam 
Jolka mysle ze kuchnie -meble spokojnie taniej dostaniesz w polsce...ale sprzety juz bym kupowala tu...zeby wrazie jakiegos problemu nie jezdzic na gwarancje do Pl.
U nas szykuje sie kolejny weekend imprez :-) wyjezdzamy w sobote do miedzyzdroi...wracamy w poniedzialek...mloda jedzie na sluzbe do babci i dziadka:-)

zaraz sprawdze sobie na ich stronce
,wzor w panterke,gole plecy, duzy dekold(taki,ze ramiaczka stanika musza byc przezroczyste,bo u gory ramiaczka sukienki nie ida na ramiona tylko do tylu na szyje ) wtedy gdy ja kupowalam to mialam zamiar ja wlozyc na jakas impreze,ale nie bylo okazji a teraz...to juz nie mam odwagi sie w niej pokazac,chyba sie starzeje
i ktos lub cos nade mna czuwa,bo akurat wjezdzalam na autobahne...dobrze,ze nie zdazylam wjechac