reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati podobna ta dziewczyna do Ciebie :tak::-)

Mi sie ta piosenka podoba...'inna' odslona glosu Nelly
c035.gif
:tak:

[video=youtube;b3mOLJvbBwQ]http://www.youtube.com/watch?v=b3mOLJvbBwQ[/video]

reklama
Oj kto spi to spi...:-p ja mam chyba pobudke najwczesniej z Was ,dzisiaj o 6:45,mala czasami pospi dluzej ale to rzadko.
Musze zrobic grundreinigung :-D mojej lazienki,kabine prysznicowa wyszorowac itp. ale cos checi brak :/
Pije druga kawke a dzisiaj nawet slonko wyszlo ,od razu spacerek bedzie przyjemniejszy.

Dziewczyny czy ktoras z Was tutaj zakladala spirale?? orientujecie sie ile to kosztuje??
Ale ta zwykla miedziana,nie chce mireny.

ja codzien wstaje o 6:50 :wściekła/y::wściekła/y: corke do szkoly wyszykowac musze ale fajnie juz jutro ostatni dzioenk...chco maly i tak wstaje dosc szybko wiec nie pospie :no::no:

a co do spirali nie pomoge bo ja to tak na zywca z moim albo z gumeczka :-D:-D
wiem ze moja sis miala spirale i teraz ma ladnego synka z tego :-D
:-D
:tak:

Guten Morgen Meine Damen :))))

Ja juz dawno na nogach bo mloda do Kity wiec musowo trzeba wstac...chociaz niezbyt dzis mila pobudka byla bo mialam piekny sen :-D a wstac trzeba bylo...w dodatku wczorajsza jeszcze jestem bo jak zasiadlam wczoraj na balkonie z telefonem to prawie do polnocy nawijalam z butelka wina...ktora sama opedzlowalam :-Dno i chodze jak taki zombi...umylam wlosy i nawet recznik mi ciazy ;-)
Dobrze ze udalo sie posprzatac....zjaldlam jednego sanwicha bo na nic innego checi nie mialam...kawa dzis w gre nie wchodzi...dzis litry herbaty pochlone...Jutro przyjezdzaja do nas nasi znajomi i bedziemy ogladac mecz wiec jakies zakaski musze zorganizowac...macie jakis pomysl?bo ja dzis gloy do niczego nie mam :-D

Jolka piosenke znam -bardzo mi sie podoba ta mieszanka z Tiesto... :-) akurat wczoraj swiezutka plyte odebralam od kumpeli bo sobie wybralam z 30 piosenek i mi sciagnela :-)
Magda Twojej wersji Nelly nie znalam :-) wlasnie przesluchalam :-) nawet fajna :-)
Co do spirali to tez chcialam sobie zalozyc...ale jakos sie boje-hahahahahah :-D bo ja nie lubie cial obcych ;-)
kumpele maja wiem ze jedna za swoja dala 500€ a druga 380€ obie mieszkaja w innych miastach...i nie wiem czy tej samej firmy maja...bym musiala im tam zagladnac :-D co ja dzis gadam hahahahah...
e045.gif

Anka my tez jestesmy zabezpieczeni finansowo przed smiercia...Ale ja i tak uwazam ze kobieta powinna zarabiac :-D

ellooo

I ja dzisiaj ranny ptaszek.Wstalam o 6:40:-D:-D:-D Razem z moim mezulkiem
Mam juz posprzatane buleczka na mielone sie moczy.Zostalo mi wlaczenie prania ale to za chciwlke jak bede wychodzila do sklepu:tak: Z rana dostalam koszyk truskaweczek od meza naszej Agnieszki za mala pomoc:-p pycha .Nie wiem czy wiecie ale Agi maz jest Niemcem i swietnie mowi po polsku.Podjechalismy po te truskawki a te gada po niemiecku ja patrze a laski pitaka bokiem.David sie pyta czy go rozumieja po niemieckua tam jedna laska nic nie rozumie a ten do niej po polsku:-D:-Di to laska zrozumiala Takim sposobem mam truskawki w domku:-D:-D

Dzis piekne sloneczko wiec trzeba koszystac:-)
A ja lubie piosenke Shakira Time for Africa zreszta moja corka tez:laugh2:

Pieknego synka to ja na bank miec bede jesli sie nie zabezpiecze ;-)
Teraz jestem na tabsach,ale mam ich dosyc,bo mam humory,suchoty i mocno obnizone libido.A po drugie problemy z nogami,zauwazylam,ze zaczynaja mi sie zylaki pojawic a do tego pale fajki-wiec tabletki sa nie dla mnie.
A juz wole spirale od gumek...nie lubimy gumek,to jak lizanie lizaka przez papierek ;-)
A co do skutecznosci tej metody-zadna nie daje 100 %,chyba,ze szklanka wody 'zamiast'.

reklama
Zapomnialam napisac o spirali to chyba serio zalezy od miasta albo od gina bo u nas z tego co wiem koszt wynosi 320e moja znajoma ma spirale i sobie chwali.Moja kuzynka rowniez ma zalozona i nie narzeka.My to bez zabezpieczenia dajemy czadu:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry