Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

potem biore sie za kürbissuppe :-) a na drugie danie mloda sobie zazyczyla klopsy...zrobie tez od razu na obiad na jutro w sosie... no i tak pewnie zleci...czas szybko i trzeba bedzie mloda z przedszkola odebrac ...no a potem jade po spodnie dla mlodej bo jade jade i dojechac nie moge...no i lampke do laterny musze jej kupic..
bo my od siebie jakies 30km .jestesmy
a po winie to u nas dwie noce upojne byly 
Ale tez mi juz duzo osob mowilo-niemcow-ze ja nie mam wogole polskiego akcentu...ze w sumie mam niemiecki 
Moja za to zrobila sie okropna w zachowaniu...Ciagle slysze tylko "ja chce,ja chce"!!! i ja swoje a ona swoje..i tylko to mi kup i tamto...chyba bunt zas przechodzi
no i wykancza mnie wolanie ja po 10 razy...zanim cos zrobi godzina mija a ja z godziny na godzine z nerwicy bardziej siwa sie robie...

na wszytsko ma odpowiedz,i ciagle 100 razy ja prosze rozczesz wlosy,posprzataj pokoj itd...i czekam nieraz pol dnia az to zrobi szkoda gadac 

ale moj a to juz tu mieszka ponad 20 lat... moze kiedys dojdzie do zaobraczkowania 
nie musze zdawac zadnych testow...

ja w sumie tez ochajtalam sie 3 lata temu dopiero
i to dlatego ze robilismy chrzest mlodego to za jednym zamachem zrobilismy slub bo tak to pewnie tez do dzis bysmy nie mieli 
a tesciowka juz nam glowe sluszyla hehe 

jakos nie stosuje jestem zbyt miekka 

;-)
Madzia sorry ze ja taka wscibska-po kim masz to pochodzenie niemieckie?;-)
Klopsiki robie ja...nie moge oderwac sie od kompa...heheh ale kozystam poki moj A sniadanko je ;-) lenia mam na maxa...ostatnio wogole nie moge rano otworzyc oczu...a spie po 8h...
Moja tez czasami robila sceny ...ale ja sie tym nie przejmuje ze ludzie patrza... tylko jedno zdanie czasami starcza-"poczekaj jak wrocimy do domu"![]()
Dziwczyny wstawcie fotki swoich rodzinek :-)

u mnie ma polowa rodziny mama moja,moj wujek chrzestny,siostra itp...dlatego i ja wyrobilam sobie paszport i wyjechalam