reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
bardzo dziękuję wam dziewczyny za zyczenia ;)
a tobie Jolcia wszystkiego co najlepsze ,szczęścia i miłości ;) i stooo latek ;)

ja byłam dzisiaj na badaniach prenatalnych
wszystko jest ok ale maluch za nic nie chciał sie obrucić do pomiarów leżało maleństwo na pleckach i łapki miało nad głową hihihihi i zadne pukania szturchania nie pomogły zeby się obróciło :))
ale się uśmiałam a gin męczył mnie przez 50 min :))

ale żyję i mam się dobrze

Jola 2 razy albo 1 raz literka E (to zalezy czy mialas wczesniejwłączony, muszą migac zera) i plusikiem ustawiasz ile minut chcesz cwiczyc potem 4 razy E i 6 razy F i jedziesz z koksem bedzie ci odliczac czas stracone kalorie dystans i puls i tak co jakis czas bedzie sie zmieniac na wyswietlaczu. prosciej nie potrafie tego wyjasnic a literka L to długo przytrzymana wszystko resetuje

gabina wszystkiego naj naj 100 latek:-)

Magdalena-zeskanuj Jolce i podeslij mailem :) tak bedzie Jej latwiej moze...
My wlasnie z moja Noemi po sniadanku... zaraz ide troche ogarnac mieszkanie,potem siebie i siadam do pracy...chyba ze bedzie do 14-15 godz.auto to pojade do kumpeli z mloda a prace na jutro przeloze...

Nie wiem co jest...moj komputerek chyba nie dziala :wściekła/y::shocked2: Zrobilam tak jak napisalas ,ustawialm na 20 minut...wtedy te E 4 razy F 6 ale nic mi nie pokazywal...caly czas 00 ...i jak w ogole sie go wylancza??

Jezdzi sie ciezko ale za to coraz lepiej sie czuje :-) tylko troche mi halasuje ten moj orbi :dry: kolo zamachowe co jakis czas ''wariuje'' jakby zaraz mialo wypasc...trzeba chyba sruby podokrecac a raczej napewno :-D bo tak jak go M przywiozl tak go postawil i jezdze a w trakcie transportu to sie pewnie sruby poluzowaly :tak:

Jolka w transporcie raczej sie nic nie poluzowalo..Ty wez go dobrze sprawdz...bo moze ci wcisneli zepsuty... a na jakim ty programie jezdzisz? tzn.na jakim stopniu "ciezkosci"... bo powinnas zaczynac od 1 i zwiekszac co jakis czas ,a konczyc na najnizszym znowu... to jest ergometryczny czy zwykly?
Ja zaraz smigam z mloda na sale zabaw :) niech sie dziecko wyszaleje...czekam tylko na uato :/ milego dnia

Energometryczny?? ja sie nie znam... Magnetyczny jest ale czy energometryczny to ja juz nie wiem...to Magdalena pewnie wie ;-) ja mam taki sam jak ona.Byl kupiony 22.07.10 ...wiec nie jest jakis stary...jak jade to co jakis czas to kolo tak dziwnie halasuje :dry: nie wiem co jest...juz mam nerwa :growl: a zaczynam od 1...a ma 8 stopni obciazenia.
Ide pranie skladac...u nas dzisiaj okropna pogoda,caly dzien leje.

reklama
witajcie laseczki
u nas ferie sie skonczyły.... od jutra zaczyna sie wstawanie...lekcje....ehhh czyli wraca codzienność ;)
widzę ze ćwiczenia was nie opuszczają .. a ja mam lenia i nie chce mi sie nawet na spacer isć

spadam się ogarnąć jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry