reklama

Szukam Mam z Niemiec

Agnieszka-ogladalam na nk-jaki jonathan juz fajny duzy chlopak:-) -zobaczysz wszystko sie ulozy.Najwazniejsze ze juz po OP.
Magdalena trzymam kciuki!!!!
Ale wy tutaj pysznosci wypisujecie-az zglodnialam:-)

reklama
Hej kobity !!!
jakos weny nie ma pisac sie nie chce...

klementinka slodki ten twoj synus..super

Agnieszka wszystkiego najlepszego kochana !!!:-):-) stol lat zycia szczescia pociechy z synka i meza :-):-)

a reszcie milego dnia :tak::tak:

I ode mnie NAJlepszego-spelnienia w kazdej dziedzinie zycia :)))

No i wreszcie zmywarka dziala!!! tak to jest jak sie 4 facetow do jednej malej zmywarki zabiera...a wogole juz chwala tym co ja przywiezli i podlaczyli!!! byl tam kapsel zabezpieczajacy...rece opadaja...

Wlasnie wstawilam obiadek...dzis palki indyka w warzywach...wszystko robi sie w piekarniku...robie pierwszy raz-ciekawe jak bedzie smakowalo ;)))

Mam ochote na mega bombe kaloryczna-ale tak ladnie dzis waze ze szkoda by bylo...ale tak za dwa tyg.zrobie sobie uczte :-D 1,5 kg.ubylo :)

Madzia to fajnie ze jestescie juz po:-):-)
a wymioty to czesto po narkozie sa,moja na szczescie po narkozie nie wymiotowywala no ale to zalezy od dziecka...

Powodzenia na rozmowie !!! daj znac jak wrocisz :tak::tak:

Pati to fajnie ze zmywareczka juz dziala :-):-) tez mi sie marzy zmywarka
ale nie moge kupic bo w kuchni za cholere brak miejsca na taki sprzet :angry::angry:
moze kiedys bede miala wieksza kuchnie to bedzie to moj pierwszy zakup :tak::-)
i gratuluje ubytych kg oby tak dalej :tak:a jak twoj dzisiejszy obiad wyszedl smaczny byl ??
ja lubie zrobic kuraka albo palki w tych woreczkach z przyprawami np.firmy maggi,albo polskie winiary hop do piekarnika i gotowe :tak::tak:

ide wrzucic bagietke do piekarnika :tak::-)

Ostatnia edycja:
Magdalena- ciesze sie ze juz po :) a wymioty przejda...

Madzia obiadek wyszedl dobry...warzywka i sosik szczegolnie :-) bo ogolnie w smaku indyk bardzo dobry tylko dla mnie taki ciut za twardy,zylasty...napewno bede jeszcze robila ta potrawe ale tym razem z kurczaka...Jutro robie tortille :)))

A w tym woreczku robilam dwa razy...ale ja od jakiegos czasu nie kupuje nic z paczek ;) ale same woreczki-rekawy musze kupic i sama doprawiac palki np.

reklama
Magdalena napisz prosze jak on to zniosl.O ktorej mial zabieg i od ktorej musial byc na czczo?
Super ze wy juz jestescie po wszystkim(ty i agnieszka).pozdrowionka dla was!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry