patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Jolka Ty i te Twoje tluste sosy
sos mozesz sobie dorobic :-)
u m nie wogole ostatnio salatki na topie ze sosem czosnkowym-oczywiscie na jogurcie naturalnym-bez tluszczow
)) moge jesc kilogramami...z krewetkami lub z grillowana piersia kurczaka albo poprostu same warzywa...moj Adam tez uwielbia...i miecha nie musi codziennie miec...tez preferuje zdrowe odzywianie i tu jestesmy zgodni :-)
Jolka a Ty dlaczego sama nie odebralas sobie orbiterka? mala w auto i smigasz :-)
No i co do dentysty to mysle ze kontrola bardzo wazna...mojego brata mala tez tak sie wywalila i nawet nic nie ukruszyla..ale zeby jej sie troche wbily w dziasla...no i moglo sie to skonczyc wyrwaniem gdyby uszkodzilo cos kosci...zeby stale moglyby poprostu wyjsc krzywe...
Lece pracowac...castingi czekaja
))
sos mozesz sobie dorobic :-)u m nie wogole ostatnio salatki na topie ze sosem czosnkowym-oczywiscie na jogurcie naturalnym-bez tluszczow
Jolka a Ty dlaczego sama nie odebralas sobie orbiterka? mala w auto i smigasz :-)
No i co do dentysty to mysle ze kontrola bardzo wazna...mojego brata mala tez tak sie wywalila i nawet nic nie ukruszyla..ale zeby jej sie troche wbily w dziasla...no i moglo sie to skonczyc wyrwaniem gdyby uszkodzilo cos kosci...zeby stale moglyby poprostu wyjsc krzywe...
Lece pracowac...castingi czekaja
nie wiem jak to zrobie...bo mloda ostatnio o 8 wstaje,to tylko dam jej sniadanko i wypad...a tesciowa musi wtedy wczesnie wstac a ona jeszcze spi ,wiem bo dzwonilam do niej 

ale nie stresuj sie tak,wszystko bedzie dobrze
pieronsko to trudne