reklama

Szukam Mam z Niemiec

Jolka Ty i te Twoje tluste sosy :-D sos mozesz sobie dorobic :-)
u m nie wogole ostatnio salatki na topie ze sosem czosnkowym-oczywiscie na jogurcie naturalnym-bez tluszczow ;))) moge jesc kilogramami...z krewetkami lub z grillowana piersia kurczaka albo poprostu same warzywa...moj Adam tez uwielbia...i miecha nie musi codziennie miec...tez preferuje zdrowe odzywianie i tu jestesmy zgodni :-)
Jolka a Ty dlaczego sama nie odebralas sobie orbiterka? mala w auto i smigasz :-)
No i co do dentysty to mysle ze kontrola bardzo wazna...mojego brata mala tez tak sie wywalila i nawet nic nie ukruszyla..ale zeby jej sie troche wbily w dziasla...no i moglo sie to skonczyc wyrwaniem gdyby uszkodzilo cos kosci...zeby stale moglyby poprostu wyjsc krzywe...

Lece pracowac...castingi czekaja ;)))

reklama
Pati sama?? a gdzie ja bym go wsadzila...??:-D ja mysle,ze on taki normalnie do odebrania jest,M nie bedzie go rozkrecal...wsadzi normalnie do busa. A ja w busa nie wsiade...zreszta M nim do pracy jezdzi ,wiec i tak go nie malam,tylko swoja mazde.
Kurde w piatek mam gina na 8:45 :baffled: nie wiem jak to zrobie...bo mloda ostatnio o 8 wstaje,to tylko dam jej sniadanko i wypad...a tesciowa musi wtedy wczesnie wstac a ona jeszcze spi ,wiem bo dzwonilam do niej :-D i nie odbiera.

no chyba by Ci ktos pomogl...a orbitera idzie w dwie czesci tez rozebrac...jak sie chce to idzie :-D

Ja musze tez sobie powoli termin do gina zrobic...ale najpierw to ja chyba zmienie... no i musze wreszcie okulary wykupic :-D
i jeszcze przeglad paszczy by sie przydal...

Hej !!
my juz w domu po operacji..jonek czuje sie dobrze ale jeszcze czopki przeciwbolowe mu podaje..OP sie udala ale ma slaby qualität tych Hoden wiec nie wiadomo czy bedzie mial dzieci w przyszlosci...:( normalnie szok...za 3 miesiace mamy kontrole a za tydzien zdjecie szwow...
maly sie polozyl a ja ide robic zarelko ;)

Moje dane na nasza klasa jakby ktos chcial ;):)

Agnieszka Kosizen München

Ostatnia edycja:
Agnieszka ze operacja super to ciesze sie bardzo..a te proroctwa co do bezplodnosci to oby sie nie spelnily!!!!

Mozesz przypomiec ile jestes juz w De?Co dzis na obiad pichcicie???

Hej ja mam juz mega stres przed jutrzejszym dniem do tego stopnia ze zjadłam dwie cale czekolady normalnie ciężki grzech :szok::szok::szok:

dzisiaj na rzyczenie synka zupka krupniczek:-):-):-) a jutro na moją zachcianke zupka krem ze szparagów :tak::tak::tak:

laski co sądzicie o tej sukience Avedon dress - VILA Kleider - VILA Kleidung ??????? Mam w tym roku 2 wesela do zaliczenia:happy::happy::happy:

Agnieszka super ze jestescie juz po i wszystko ok:tak::tak::tak:

Magdalena sukienka moze byc,ale idziesz na wesele a nie pogrzeb wiec moze by tak...czerwien?;-) zamiast tej czerni?
Dwie czekolady? no niezle...ja az takich napadow nie mam,ale znam te zajadanie stresu slodyczami ,oj znam :no: ale nie stresuj sie tak,wszystko bedzie dobrze :tak:
Salatkowa Pati :-D moglabys podac mi jakis przepis na salatke,ale jakas bardziej tresciwa??;-) w piatek bedzie u mnie pare osob a ja kompletnie nie wiem co mam zrobic do jedzenia :baffled: chcialam jakies przystawki,ale kompletnie nie mam pomyslu...

Sukienka ladna...cena fajna...czern na kazda okazje :-)

Jolka salatki robie z tego co mam..jak ma byc tresciwiej mozesz upiec w calosci np.piers kurczaka zamarynowane w ziolach...potem na talerzach ulozyc salate-warzywa a na to w plastry pokrojona ta piers ...albo krewetki,albo fete...albo cameberta....lososia lub tunczyka...no duzoo mozliwosci...

tu jest fajna stronka...Przepisy na sałatki w serwisie w-spodnicy.pl: przepisy na sałatki (1)

Ja dzis mam mega w*****... od rana pracowalam...kupilismy w piatek zmywarke...ale okazalo sie ze trzeba cos tam przy tym kraniku od weza wymienic...wiec dzis wreszcie przyszli wymienic...trzeba bylo wykuc kafle zeby dojsc do kranu i zakrecic glowny zawor...wymienili co trzeba a zmywarka dalej nie chodzi...ciagle wyswietla sie kranik na wyswietlaczu...czli cos z doplywem wody...dzwonilismy do servisu-niby za male cisnienie i za malo wody pobiera...wiec zas adam zadzwonil do pana ktory ktanik wymienial..w tym czasie wlaczyl zmywarke i zaczela chodzic wiec cep pana odmowil!!! a mowilam zeby nie bo wczesniej tez zmywarka chodzzila 10 min i wylaczyla sie...no i wylaczyla sie jak mowilam..i mam kur*wa jego mac juz doosc... bylam dla odstresowania sie z mloda w parku pokarmic kaczki,umylam auto,odkurzylam i jak weszlam do domu i zobaczylam kuchnie to mnie ch*uj strzelil...o te se puscilam litanie-ulzylo mi :-D a dodam ze moj byl w polsce-ladnie mialam posprzatane-tylko wjechal burdel na kolkach...

Jola ja ostatnio na imprezke robiłam na ciepło: karczek z brzoskwinią i serem, mega pycha szybko i wszyscy zachwyceni

Karczek pokroj na kotlety przypraw solą pieprzem papryką usmaż na oleju, zdejmij z patelni na kazdego kotleta wyłóż połówke brzoskwini z puszki i połóż plaster żółtego sera, wstał na pare minut do piekarnika żeby ser sie rozpuscił i na talerze po prostu mniammmmmmmmmm

na zimno jako przekąski możesz koreczki np takie sa bardzo dobre
Kanapki z szynką parmeńską i camembertem przepis | Kotlet.tv

albo sałatke z tortolini

Sałatka tortolini

te normalne tortellini z szynka
ser zolty w kostke
kukurydza
szczypiorek
ananas
majonez
tylko nie przesadzic z nim
sol i pieprz
wszystko mieszasz
i gotowe

Saletka warstwowa( układasz po kolei)

Salata lodowa
szynka w paseczki
pomidorki coctailowe
żółty ser
ogórek zielony
jajka
wszystko polane sosem z jogurtu naturalnego+ czosnek+ łyzka majonezu+bazylia sól i pieprz

fullllllllllljedzenia można wymyslec ja za kazdym razem cos innego serwuje :)))

reklama
Tak...tylko jak ja mam szykowac jakies zarelo na impreze toooo :no: nie lubie,bo to co mi smakuje niekoniecznie bedzie smakowalo innym,co nie? ale tych przepisow co podalas nie znam,wiec nie wiem jak smakuje:-) to bede serwowac...;-)

Moglabys mi jeszcze powiedziec jak dziala ten komputerek w orbitreku??:baffled:
Mam ustawic ile chce przebiec i ile kalorii spalic czy jak?? nie dostalam instrukcji obslugi.
A mowiac szczerze to sie troche przerazilam :-D weszlam na niego i...:eek: pieronsko to trudne :-D ja myslalam,ze to tak bez wysilku sie cwiczy a to jednak trzeba sie wysilic :-D:-D:-D

Pati dostalas kurwicy jak syf w kuchni zobaczylas??:-D oooo to wspolczuje ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry