reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam w sobote !!!
ja wlasnie usmazylam nuggetsy dziecia
i jedziemy zaraz na sale zabaw :tak::tak:

jolcia to ladnie mala sobie przywalila :szok: ze az zabek uszkodzony biedna musialo ja niezle bolec...:tak:

Pati pytasz czemu nie ogladam tv niemieckiej dlatego ze jakos mnie nic tam nie interesuje hehe
mialam przez 3 miesiace tylko niemiecka to w sumie tylko bajki lub jakas viva leciala :tak:
i dlatego mam polska tv bo lubie :-):-) i mam tam swoje tasiemce heh :-D

no nic zmykam zjesc i szykowac sie

milego dnia :-):-)

reklama
Witam
mam pytanie do Was ...
może będziecie mogły mi pomóc :-)
potrzebuje założyć konto w banku ale niewiem w którym i jakie dokumenty będe potrzebować?
czy musze miec paszport czy dowod wystarczy?
niemam stalych dochodow wiec nie bedzie regularnych wplywow...
prosze jezeli mozecie mi troche pomoc i wyjasnic sprawe to bede wdzieczna!
pozdrawiam

witajcie kochane

ja już ogarnęłam wszystko.... no prawie
jestem tak wymęczona ze z łóżka wstać nie mogę

ale już mam dywany położone ,firanki w oknach więc mozna mieszkać ;)
jeszcze tydzień mam wolne od dzieci to ogarnę resztę do końca :)

zmykam na obiadek i musze odprawić M do pracy bo dzisiaj znowu jedzie ;((

ehhh jak ja nie lubię tych wyjazdów :no::no::no::no:

a my chorzy, w domu szpital
maz przyniosl jakies wirusidlo
w sobote byl koszmar, prawie 40° goraczki, jeszcze nigdy sie tak o malucha nie balam

zuzanna z tego co pamietam to potrzebny byl dowod, przeciez nie trzeba teraz miec paszportow w EU, a bank musisz wybrac, duzo jest takich, ktore nie pobieraja oplat za prowadzenie konta

hej laski :-)

Jolka orbiterek odebrany? czy juz pierwsza proba zaliczona? Jak tam zabek Niuni?

Zuza-ja mam np.jedno konto w postbank-jestem zadowoolona :-) i potrzebowalam tylko dowod...nie robie zadnych wplat jakis regularnych...

My wczoraj wieczorem wrocilismy z naszych rodzinno-urodzinowych imprez...dzis juz mega zapierdziel...wpadlam zobaczyc na chwile co na bb i lece zapierniczac dalej...Moj jutro zas do polski..

Madzia widze ze ty serialowa :-D ja nie lubie tasiemcow...kiedys za nastolatki ogladalam jeszcze w polsce...a teraz np. co ogladam wogole w tv.to od czasu do czasu "kaufen ,mitten,wohnen",stren tv.bardzo lubie..i ogolnie wiadomosci...no i czasami patrze Dsds.. ale ogolnie tv.ogladam tylko w lozku przed spaniem...jak juz mam chwile w dzien to wole posiedziec na kompie ;) Moj sentyment do polskiej tv.juz sie dawno skonczyl i nie brakuje mi...

reklama
Klementinka-zdrowka dla was
Magdalena 27-jak tam szymon po zabiegu??
Ja tez odzwyczailam sie od polskiej tv-tutaj mam swoje ulubione programy:Stern tv,Das perfekte promi dinner,super heimverker itp:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry