reklama

Szukam Mam z Niemiec

No pije-a dlaczego mialoby mi zatrzymywac wode w organizmie??? przeciez dla dobrego zdrowia powinno sie pic od 2-3 litrow plynow...

wlasnie wciagnelam miske salatki...ostatnio uwielbiam w salatce kichererbsen -mniammm :) dodalam jeszcze ostra swieza papryczke-boaaa prawie mi pysk wypalilo...wyczytalam ze jest dobra na trawienie ;) wiec pocierpie....

ble jak ty to możesz jesc ja nie nawidze ciecierzycy

zrób sobie z ryzem na obiad Küchenlatein: Lamm-Kichererbsen-Reistopf

reklama
jedz , jedz jola niech ci na zdrowie wyjdzie :-D ja w twoim wieku też tyle jadłam i wszystko ,a najwięcej to słodyczy potrafiłam w ciągu dnia zjesc 2 czekolady ciastka i jeszcze pare batoników:szok: a teraz dietaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To tak jak ja :-D dodatkowo dönner ,a na kolacje nachosy... popilam piwem ... :-D ech a teraz walcze i walcze :-D

Widzisz Madzia dzieki za polskie slowo -nie moglam wpasc-a po niemiecku szybciej mi bylo :-D ja uwielbiam-mniam :-)
a przepis wykozystam tylko troche przerobie-ryz bedzie ciemny i zamiast lammfleisch ktorego nie lubie zastapie piersia z kurczaka albo indyka...
Ja wlasnie zrobilam przerwe w pracy... ale wracam dalej dzialac :-)
Na zakupy chyba tez bede musiala sie do vero mody wybrac :-)
ja o dekoracjach nic nie mowie-ja mam jeszcze mala choinke :-D

Hej..
widze ze odchudzanie na tapecie...:-D:-D
ja sie nie odchudzam diet nie robie wiec wbic sie nie moge tu hehe...:no:

witam nowe mamy !!! sporo nas tu sie zrobilo fajnie :tak:

Gabinia daj znac jak u lekarza :baffled:

Pozdrawiam

No przeciez wejdziesz w moj profil to mozesz sobie zobaczyc...
Za niedlugo mam urodziny,impreza bedzie :cool2:

to świętujemy razem ;)))) tyle ze ja ..... więcej latek już mam :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:

klementinka ja sama nie wiem gdzie te dzieciaki posłać.... jestem przerażona samym wyjazdem...porodem...szkołą.... ehhh wszystkim

muszę czekać na decyzję męża gdzie mieszkanie znajdzie a później zobaczymy
u mnie najgorzej że nie znam jezyka ;/
a uczyć nie za bardzo mam jak mam jakieś płyty ...książki ale jakoś nie wchodzi mi :no:

Madzia
dzisiaj byłam tylko na badaniach we wtorek do lekarza

TOKARECZKU jonkowi nie zeszly jaderka i bedzie mial 2-3 operacje zeby je sciagnac..(nie byly ani razu w woreczku:(

I zostane z nim...bedzie tak lepiej...

JOLA..no moze nie widac ale dokladnie tyle wazylam :O 108kg zaraz przed porodem..po juz 98 ;O:O

NIe bylko mnie kilka godzin a was tu tyle...hoho..fajnie :) lece was poczytac:)

reklama
no to trzymamy kciuki za jonathana.
Ja tez te glupoty (DSDS)ogladaaam-niektorzy to naprawde posmiewiska z siebie robia:-)
ide sie kapac -poki mala spi bo niedlugo bedzie cycka chciala.
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry