reklama

Szukam Mam z Niemiec

Mirusek a wzrostu ile masz?? mniejsi ludzie zawsze mniej waza ;-)
Ehhh...tak sobie mysle,przejmujemy sie ta nasza waga jak nienormalne...:-D
Mi jest w sumie dobrze...wcale nie chce schudnac,tylko chce cwiczyc dla lepszego samopoczucia...no i by wyglad brzucha troche poprawic ,ale mnie sie tam nic nie wylewa :-p tylko mam swiadomosc,ze jezeli nadal bede tyle jadla i do tego nie bede miala zadnego ruchu to do wiosny przytyje i bede sie wtedy zle czula...dlatego potrzebny mi ten crosstrainer by temu zapobiec :-)

reklama
magdalena 27 -a czemu szymon musi miec to robione??
Bo nasza Laura tez bedzie miec nacinana blone bebenkowa-ale po to zeby wyczyscic uszko w celu badania sluchu.Bedzie miec tez tomografie komputerowa-i to wszystko tez pod narkoza.Mamy byc o 6.30 w szpitalu na czczo-i jak ja mam to malenstwu wytlumaczyc ze nie moze jesc?-jak ona srednio co 2 godziny w nocy cycka ssie.

Hej :) i ja sie po dluuugiej nieobiecnosci melduje :)
Juz sie usprawiedliwiam...
1) Jonathan ma za tydzien operacje (na te jaderka) i mamy troche latania po lekarzach
2) a za 2 tyg mam egzaminy na prawko wiec sie sporo ucze zeby zdac(i tak w to nie wierze :D;))

Ale obiecuje ze sie poprawie i bede czesciej zagladac :)

Magdalena27- trzymam kciukasy za Wasza operacje...moge wyobrazic sobie co przezywasz....sciskam a dla ciebie duzooo sily...Wszytko bedzie dobrze!!!!!!!

Jolka ile Ty masz lat?

Agnieszka wybacz ale srednio Was pamietam ;))) malo sie chyba tu udzielalas... ale i tak trzymam kciuki i za Wasza operacje...

a prawko muisz zdac...przeciez tu nie jest az tak trudno...jak sie mysli :-D

tokareczek-kiedy Wasza operacja?

widze ze nie tylko ja sie obawiam ingerencji medycznej-jest tu wiecej takich mam:-)
Nasz termin jest 21 lutego.
Dziewczyny wiem ze nie ma tu za duzo lasek z hesji ale tak ogollnie zapytam-ile kosztuje tagesmutter??

Hello kobietki !!!
dawno nie zagladalam do was ale jakos tak weny mi brak chyba...;-)
wybilam sie z rytmu i nie wiem co pisac hmm...:happy2:
u nas wsio ok po staremu
mloda ma 2 dni feri tzn.juz jutro idzie do szkoly z czego ja sie ciesze:-D
mlody wczoraj tez mial wolne ale dzis poszedl do przedszkola znowu placz norma juz...
jakis kaszel mu sie przyplatal brzydki wrr...
tak sobie planuje jutro do miasta smignac dawno nie bylam moze cos wynajde fajnego choc znajac mnie to obejde sklepy i wroce z niczym...:wściekła/y:
tyle ludzi w tych sklepach ze odechciewa mi sie zakupow nie lubie takiego tloku...:no:

widze ze o dietach i wadze mowa ja tez przytylam od lutego 6 kg szok normalnie...:szok:
ale ja tez duzo jem slodyczy i ciagle cole cole zlopie....:tak::-p

Agnieszka witam my sie raczej nie znamy...trzymam kciuki za operacje !!:tak:i za prawko !!
tokareczek magdalena za wasza tez napewno wszystko sie uda i bedzie ok...:-)

jolcia mam nadzieje ze uda ci sie wreszcie upolowac jakis sprzecior...:tak:

no to chyba tyle popisalam hehe

Pozdrawiam wszystkie mamuski...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
jezzuuu teraz mi jeszcze zadanie przetrzepania profilu daje :-D

Pytam bo ja do niedawna nie mailam zadnych problemow z waga,jedzeniem itd...moglam zjesc talerz nachos ,dwie czekolady i bylo po staremu... :-D i to tak wszystko przed "magiczna" cyfra 29 ;) i to samo maja moje kumpele... no normalnie laski chude jak przecinaki byly a od niedawna tycie,ciagle chce im sie jesc-normalnie jak u mnie :-D i tyja...i pytanie-o co chodzzi ? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry